Ревнува ли Ирина Шейк от по-младата Джиджи? Тя запознала Брадли с новата

Ирина Шейх и Брадли Купър

Актьорът вече носи дрехи и обувки от бранда на сестрата Хадид

Брадли Купър, който има славата на един от най-големите плейбои на Холивуд, отново е с красива жена до себе си. 48-годишният актьор се радва на компанията на манекенката Джиджи Хадид. Двамата са засичани на романтични вечери и разходки в Ню Йорк и макар непрекъснато да са преследвани от папараци, все още не са говорили публично за отношенията си. Затова пък таблоидите по света се надпреварват да тиражират анонимни техни близки, според които нещата между тях изглеждали сериозни.

Брадли Купър е баща на 6-годишна дъщеря от връзката си със супермодела Ирина Шейк. 28-годишната Джиджи Хадид пък сама отглежда своето 3-годишно момиченце, след като се раздели с неговия баща - певеца Зейн Малик. Двамата няколко пъти замразяваха и подновяваха отношенията си. Същото правеха и Ирина Шейк и Брадли Купър, докато не решиха всеки да поеме по свой път. Останаха обаче добри приятели и споделят заедно грижите по отглеждането на общото си дете.

“Джиджи беше представена на Брадли чрез Ирина и техните общи приятели в модната индустрия. Двете са били близки през годините, докато са работили заедно. Джиджи и Брадли са излизали и преди, но винаги е било само приятелски. Наскоро се сближиха повече, след като той я покани на среща”, казва анонимен техен общ приятел, цитиран от модното списание “Ел”. Според него манекенката все още

не е готова за сериозна връзка,

но е заинтересована и развълнувана от Купър. Тъй като иска да се занимава и с актьорство, е заинтригувана от неговата гледна точка и напътствия.

Брадли Купър си спечели славата на майстор на снимането на познати сюжети по нов начин след успеха на филма си “Роди се звезда” с участието на Лейди Гага през 2018 г. Съвместното им изпълнение на песента от продукцията по време на церемонията за наградите “Оскар” беше толкова магнетично, че се породиха съмнения за любовни отношения между двамата. Слуховете се засилиха, след като Купър се раздели с дългогодишната си приятелка Ирина Шейк, а Лейди Гага многозначително заяви, че е почувствала връзка с Брадли в минутата, в която го е видяла. “Може да има 100 души в една стая и 99 да не вярват в теб, но ти трябва само един и той променя живота ти завинаги”, коментира певицата, след като получи “Оскар” за музиката си към режисирания от Купър филм, в който двамата изиграха водещите роли. Чак две години по-късно те обясниха, че любовните погледи между тях на оскарите са

били плод единствено на актьорско майсторство

Дали романтичните разходки с Джиджи Хадид сега са нещо подобно, едва ли скоро ще се разбере, тъй като Брадли Купър ревностно пази личния си живот от медиите. Той обаче все по-често носи дрехи и обувки от луксозната марка на манекенката.

В момента върви фестивалното представяне на новия филм на актьора и вече се правят залози, че “Маестро” може да му донесе така дълго чакания “Оскар”. Освен че се превъплъщава в образа на известния американски пианист и диригент Ленард Бърнстейн, актьорът също режисира и продуцира лентата. До момента

той е бил номиниран девет пъти за наградите

на американската киноакадемия, но нито веднъж не е печелил.

Освен като бляскав модел Джиджи Хадид пък е известна и с активната си работа за благотворителни каузи и за защита на човешките права по света. Наскоро тя и сестра ѝ Бела получиха смъртни заплахи, след като открито заявиха подкрепата си за палестинците във военния им конфликт с израелците. “Джиджи е страхотна. За да се опознаят добре с Брадли, правят редовни пътувания извън Ню Йорк. Тя също харесва, че той е баща и знае какво е да отглеждаш дете в света на шоубизнеса”, казва приближен на манекенката пред списание “Пийпъл”. Последно двамата са били забелязани в клуб, близо до фермата на майката на Хадид в Пенсилвания. Твърди се, че преди това са били поканени от Тейлър Суифт да прекарат романтичен уикенд в нейното имение, тъй като певицата много добре знаела колко е трудно на известните личности да намерят така необходимото им уединение, когато започват нещо ново.

Брадли Купър и Джиджи Хадид излизали и преди, но само като приятели. СНИМКА: gigihadid
Брадли Купър и Джиджи Хадид излизали и преди, но само като приятели. СНИМКА: gigihadid

Спрягаха я за гадже и на Леонардо ди Каприо

Само допреди няколко месеца супермоделът Джиджи Хадид често бе виждана и в компанията на холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Слухове за връзка между двамата тръгнаха още в края на миналата година, след като бяха засечени да вечерят заедно в Лондон с бащата на актьора и доведената му майка.

Преди месец обаче той бе сниман да се забавлява в Ибиса с манекенката Виктория Черети, малко по-късно и Хадид се появи на вечеря в Ню Йорк с Брадли Купър. Според нейни приятели тя просто се е наслаждавала на компанията на Леонардо и никога не е гледала на отношенията с него като на сериозна връзка. Професионалните ангажименти и на двамата били прекалено много, за да могат да поддържат такава. В интервю преди време Джиджи Хадид призна, че вече се налага да отказва участия в модни ревюта, за да има време за дъщеря си, която е на първо място в нейния живот.

В това отношение Брадли Купър изглежда далеч по-подходящ. Макар след раздялата с Ирина Шейк дъщеря им да остана да живее с майка си, актьорът често е виждан заедно с 6-годишната Леа в Ню Йорк. Тримата имаха лятна почивка във Венеция, по време на която изглеждаха толкова щастливи, че тръгнаха догатки дали родителите не са се събрали отново. После обаче се появиха информации за любовни отношения на Ирина с футболиста Том Брейди, но те приключиха бързо. Според неин познат 37-годишната рускиня не е доволна, че Брадли излиза с друг супермодел, при това по-млад, което може да развали приятелските им отношения, ако случващото се между Купър и Хадид се окаже голяма любов.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене