Съд оправда Кристиано Роналдо по дело за изнасилване

Кристиано Роналдо позира в сауната си с лакирани нокти на краката. © Instagram/cristiano

Съдът оправда нападателя на "Ал Насър" Кристиано Роналдо по дело за изнасилване, след като иска на модела Катрин Майорга беше отхвърлен, съобщава британският Daily Mail.

Процесът започна през септември 2018 г., след като моделът подаде иск за изнасилване в хотел през юни 2009 г. Майорга твърди, че е получила 375 хиляди долара от Роналдо, за да мълчи. Португалецът призна, че е дал парите, но категорично отрече, че е имало изнасилване. Неговите адвокати твърдят, че сексуалната среща е била по взаимно съгласие и че споразумение за неразкриване на информация забранява на Майорга да говори за събитията.

През април 2021 г. Майорга поиска 65 милиона евро от Роналдо като компенсация за морални щети за изнасилване, чийто факт не беше доказан. През юни 2022 г. делото й беше отхвърлено - съдия Дженифър Дорси прекрати делото поради нечестното поведение на ищеца и използването на откраднати поверителни документи.

Сега правният екип на Майорга поиска от 9-ия апелативен съд на САЩ да отмени прекратяването на делото и да го възобнови, което Катрин заведе за първи път в Невада през 2018 г. Съдът обаче отново отхвърли иска.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене