Люси:„С Камелия ще остареем заедно. Това е повече от брак.”

Веднага след като излезе на „свобода" от VIP Brother, Люси направи някои признания пред медиите. Певицата разкри, че майка й вече не се срамува от нея, а е горда с това, че обича Камелия. Ето и още няколко въпроса, които изясни пред в. „България днес"

Запитана дали с любимата й Ками са сключили брак казва: „За сега не сме. Вярно е, че съм й подарявала пръстен, но той беше в знак на уважение. Иначе ние двете с нея ще остареем заедно, Това за мен е повече от брак."

На въпроса дали плануват двете да имат дете: „Ами тя Ками в Къщата каза, че семейният ген й отреждал да има близнаци. Но ще видим, трудно е да се каже какво ще се случи утре. Човек има желания, чувства и енергия за нещо. Ние имаме всичко това, останалото ще се нареди."

По въпроса дали е сменила сексуалната си ориентация след като е била изнасилена като тийнейджърка: „Искам да кажа, че случката тогава не остави негативно петно в мен. Трудно ми е да си обясня защо, но някак си го приех и успях да го преодолея. Тогава по някакъв начин десетте души, които минаха покрай мен и видяха какво се случва, не ми обърнаха внимание на това, което се случваше, но не мога аз, заради хора, които са изплашени, защото тогава годините бяха такива, да ги карам да се чувстват виновни. Но иначе историята ми няма нищо общо с избора ми на сексуалност."

 

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бой Джордж: Все още искам да стряскам хората
Ким Кардашиян - уверена пред света, но не и в секса
Златното момиче Катрин Тасева стана майка
Катето Евро с нова изява с внучката си Кати (Видео)
Акула нападна и уби руснак в Червено море, туристи заснеха трагедията (Видео)

Напишете дума/думи за търсене