По маниерите ще ги познаеш

Снимка: Интернет

Случвало ли ти се е да разбереш какъв е един човек, без да си контактувал/а много с него? А защо не и по снимка? Тук момичетата веднага ще кажат: „Благодарение на шестото ми чувство е". И сигурно ще имат право. Някои хора обаче си имат прекалено „прозрачно" излъчване и, макар да се опитват да прикрият истинската си същност, не могат да ни заблудят! Такъв тип хора са откровените свалячи и по-разкрепостените момичета.

Ще ги познаеш по фриволното им поведение, сваляческия им поглед тип: „Само да ми паднеш..." или „Ела, Вълчо, изяж ме!". Този тип хора имат и „уникален" стайлинг. В повечето случаи- екстравагантни дрехи и прически, ярък цвят на дрехите, а защо не и на косата. Те са готови да направят каква ли не глупост, за да получат полагащата им се доза обществено внимание. За това допринасят нестандартните им дрехи и прически, разкрепостените танци и поведение, арсенала от номера, с които да станат център на внимание.

Той ще се опита да те заговори с изтъркана фраза от рода на"Имаш ли огънче?", „Познаваме ли се от някъде?", „В погледа ти има нещо, което ме влудява"... Тя ще прибегне до близки до тези фрази. Не очаквай да оригиналничи. Накрая може даже да ти даде листчe с телефонния си номер, без да си й го потърсил. Или, уж между другото, ти търси скайпимето или e-mail адреса.Това не е случайно. Служи като застраховка, в случай, че не я потърсиш пръв. Подлага те на изкушение, на което трудно би устоял, имайки предвид визията й. Ако търсиш временно забавление, можеш да се възползваш на драго сърце, но ако търсиш нещо по-сериозно, бягай далеч, за да си спестиш разочарованието!

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене