Лео Меси и Антонела: Развод? Не, "Дисниленд"

Лионел Меси и съпругата му Антонела Ракуцо дадоха индиректен отговор на твърденията, че в скоро време ще се разделят заради изневярата на футболиста с журналистката София Мартинес.

Часове след като тръгна слухът, двамата решиха да разходят децата из “Дисниленд” пред погледа на всички гости.

Самата София категорично опроверга слуховете, че двамата са влюбени. Единственото доказателство за слуховете бе, че Лионел я гледал доста влюбено по време на интервюта.

“Не, това са пълни глупости. Лео се отнася еднакво добре към журналистите, особено към тези, които се държат с него добре и му се усмихват. Единствената разлика е, че аз съм жена. Може би заради това хората се упражняват да пишат глупости”, заяви самата София в предаването “Генерация Еф” на телевизия “Енивижън”, където доскоро основен коментатор бе Христо Стоичков.

Лионел и Антонела са заедно вече повече от 15 години, като са двойка още от училище. Двамата имат три момчета. Точно Антонела бе в основата на преминаването му в американския “Интер Маями”, като двамата отказаха феноменални пари за отиване в Саудитска Арабия. Меси трябваше да откаже тройна заплата от арабите.

“Не бях виждала толкова големи глупости. Няма нищо вярно”, написа в инстаграм съпругата на Сеск Фабрегас Даниела Семан. Двамата са сред най-близките приятели на Лионел и Антонела.

Слухът бе пуснат от испанските медии в събота и предизвика фурор по цял свят. Веднага новината обиколи всички сайтове, но в крайна сметка се оказа, че е поредната лъжа.

Проблемите на Меси явно не са семейни, а с неговото поведение на терена.

Бащата на бразилския национал Родриго Ерик Гоес атакува аржентинеца за поведението му на “Маракана”. “Малкият светец, който обича всеки съперник”, написа той в инстаграм и показа снимка от сблъсък на Меси с уругвайски национал. Лионел се оплю с Родриго по време на мача и бразилецът получи куп заплахи за живота си в социалните мрежи.

Аржентина нанесе първата загуба в историята на бразилците у дома в световни квалификация след 1:0, като мачът можеше и да не започне заради бой на полицията и фенове на гостите.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене