Златка се разделила с Багата по скайп

Златка Димитрова е родена на 19 май 1986 година в Бургас. Майка й е учителка, а баща й - художник. Като дете тренира плуване и хандбал. Става популярна, след като през 2009 година печели конкурса "Мис Плеймейт". Преди две години Слави Трифонов я избра да участва в риалити формата в "Шоуто на Слави" - "Бягство към победата". В състезанието се класира трета. Има диплома от Бургаския свободен университет по икономика.

Ето какво сподели Златка Димитрова пред в. 24 часа  


- Златке, имате ли мъж, който ви чака навън?

- Имам връзка от година и три месеца с мъж, който е женен. Казва се Мирослав. Той е семеен, има и дете. Аз разбирам, че за мен тази връзка няма бъдеще.

Днес (вчера - б.а.) по-рано се чух с него, ще се срещнем по-късно. И не знам дали сме заедно. Дори и да ме чака, мисля, че не мога да продължа така.

- Той как прие чувствата, които показахте към бившия си приятел Благой Иванов?

- Той е много обиден за случката с Благой и си мисли, че аз още имам чувства към него. Не е така. Когато си затворен два месеца в едно пространство с някого и имаш много свободно време да мислиш, в теб се отключват стари емоции, спомени. Освен това Биг Брадър ми възлагаше мисии, свързани с него. Аз вече съм го преодоляла.

- Мирослав би ли оставил семейството си заради вас?

- Много пъти сме си говорили на тази тема. Аз съм му казвала, че вече не мога да живея така. Когато искам да му звънна и да му споделя нещо, не мога, защото знам, че той е със семейството си.

За мен е важно той сам да вземе решение. Не знам и доколко държи на съпругата си. Между другото ние не се крием. Излизаме заедно по ресторанти, аз познавам приятелите му, бизнеспартньора му.

Занимава се със строителство и има бизнес с лавандула.

- Когато се запознахте, знаехте ли, че е женен?

- Запознахме се в един фризьорски салон. Много се харесахме и излизахме 3 седмици, преди той да ми каже, че има семейство.

На мен не ми стана приятно. Обаче винаги съм подхождала с голямо разбиране.
В телефона си ме е записал със собственото ми име - Злати. Жена му знае за мен.

- Преди да влезете във "ВИП Брадър", знаехте ли, че Благой също ще е вътре?

- Да, бях чула. Затова му пратих есемес. Написах му: "Бага, ще влизаш ли в къщата?" Първоначално се обиди и ми написа: "Точно на теб ли ще ти кажа?" След това разговаряхме и ми се извини.

- Той обиден ли ви е за нещо? Защо ви избягваше в къщата?

- В първия ден всичко беше окей. На втория ден обаче, не знам защо, между нас имаше голямо напрежение. Разминавахме се, не си говорехме. Когато погледите ни се срещаха, веднага единият обръщаше главата си на другата страна. Навсякъде имаше стъкла и аз виждах, че той ме гледа с периферното си зрение.

Ние се разделихме по скайп. По това време той замина да се бие професионално в Америка. Той беше там, а аз - тук. Имаше и много непознати момичета, които ми изпращаха есемеси че е излизал с тях или че са го виждали с други жени. Всъщност ние не сме си изневерявали. И двамата допускахме грешки. Разделихме се глупаво, като си казахме чао по скайп. И затова между нас още има много недоизказани неща.

- Той романтичен мъж ли е? Каква беше връзката ви?

- Запознахме се през септември 2009 година, когато спечелих конкурса "Мис Плеймейт". Всеки човек има трудни моменти. И нашата връзка затова беше толкова силна. Защото тези моменти ги изживявахме заедно. Аз живеех у тях, при родителите му. Имаше период, в който нито той, нито аз разполагахме с пари. Грижех се за къщата. Не съм плащала ток, вода. Спомням си, че докато той беше в Германия, където му оперираха и двете ръце, аз с хонорарите си от фотосесии му купувах хранителни добавки.

- Имали сте абсолютно уреден живот в Гърция. Какво се случи?

- Да, бях първи курс в университета, когато на нашето море се запознах с един мъж. Грък е, казва се Фотис, сега е на 35 години. Заминах на сляпо. Той живееше в Атина, там живях 5 години. Там се научих на много неща - етикеция, морал. Аз работех във фирмата му. Той се занимаваше с реклама, имаше и две списания. Знам, че в момента е мениджър в гръцка телевизия.

- На какъв език си говорехте?

- В началото говорехме само на английски. Благодарение на него знам езика много добре. Неговата баба Мария много ме обичаше, майка му се казва Теа - тя ме научи на гръцки. Живеехме в къща. И например сутрин си правим кафе и тя ми показваше предмети и ми казваше гръцкото наименование.

Постоянно гледах и гръцка телевизия, учех рекламите наизуст, а след това ги цитирах на Фотис. Той много се забавляваше.

В началото, когато ме запозна с приятелите си, бях много предпазлива в изказа си. Той все ми повтаряше да се отпусна и да говоря повече. Той много се гордееше с мен, въпреки че в началото приятелите му гледаха на мен като на типичната българка, която е дошла в Гърция да се ожени и да си уреди живота. А реално в началото той нямаше толкова пари. След това бизнесът му потръгна. Беше ми поръчал кола BMV Z 4 кабрио.
Живеехме много луксозно. Нищо не ми беше забранено. Но и аз много давах - ставах сутрин, първо оправях къщата, перях, след това на фитнес, работа, вечер готвех. Подари ми и годежен пръстен.

- Защо тогава се прибрахте в България?

- Хванах го в изневяра. Бях прочела на телефона му няколко есемеса. До последно вярвах, че е само флирт. Прибрах се един ден вкъщи и ги видях двамата. Отворих вратата и я затворих. Скандали не съм вдигала. Тогава си оправих багажа и се прибрах в Бургас при майка ми. След месец той се върна, падна ми на колене, извиняваше ми се,
но аз бях много наранена. Така и не се върнах при него.

Цялото интервю със Златка виж ТУК!
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене