Секс без обвързване

Понякога младите жени не изпитват сериозни чувства, нито пък се стремят към вечната любов. Просто са настроени за голяма порция качествен секс. И в подобен момент някои от тях се стъписват. Естествено ли е жената първа да поеме инициативата при запознанство? Как да подходи, за да не й откажат? И къде да намери мъж, който да е страстен и опитен любовник?

Помислете какво ви кара да търсите сексуален партньор.
Съществуват различни причини да търсите единствено удоволствие. Понякога дори се питате: "Мога ли да накарам някого да ме хареса?

Някои разведени, разделени или изоставени от приятелите си жени страдат от комплекси за сексуална непълноценност. Възприемат се като стари и непривлекателни и се надяват да срещнат мъж, който да им върне вярата в себе си. Те са раними, подозрителни и не се стремят към силна привързаност, тъй като преживяното още боли и напомня за себе си.
Оптималния вариант в подобна ситуация е да се ориентирате към симпатичен колега от съседен офис, неженения брат на приятелка, по-млад познат, който също не търси обвързване.

Къде да го търсите
Огледайте се наоколо - в съседни фирми, отдели, институти. Не се ориентирайте към колеги, с които ви свързват сериозни служебни отношения. Обиколете старите си приятелки, които скоро не сте виждали, идете им на гости. Поинтересувайте се за техни братя, братовчеди, познати, колеги. Идете на откриването на изложби, театрални спектакли, промоции.

Грешен избор
Не прибягвайте до случайни запознанства в някой бар, завършващи обикновено със секс за една нощ. Ако сте комплексирана, ще се почувствате унижена след подобна връзка. Едва ли там ще попаднете на някой, който да излекува травмите на нежната ви душа. На вас ви е нужен мъж, който да ви се възхищава, а не да ви използва. Семеен мъж също не е добър вариант. На първо място за него ще е семейството му. И едва ли точно в този момент нещо ще го стимулира да повдига самочувствието на любовницата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене