Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска

Ексклузивно включване направи Нана от новия си дом в Америка. Любимата на хиляди водеща се включи специално, за да приветства заместничката си в предаването "Съдебен спор" - Ромина Тасевска.

"Здравейте, аз съм Нана Гладуиш и приветствам всички в залата на "Съдебен спор". За съжаление, аз съм в хола си, където и ще остана. Радвам се за последно да кажа добре дошли. Целувки на Жоро, на Соти, на всички вас. Това, което искам да ви кажа, е, че един човек, който много харесвам и ценя, ще е оттук-насетне с вас", каза Нана във видеообръщение към зрителите и прикани за аплодисменти за новата водеща - Ромина Тасевска.

Първата житейска история, която моделката трябва да представи, е тази на двама братя, които са в лют спор за цистерна.

Въпреки визуалната прилика с Нана, Ромина Тасевска е категорична, че ще бъде различна водеща на предаването "Съдебен спор". Бившата панелистка на Гала от "На кафе" заменя иконата на най-гледаното тв предаване, която поема по друг път и ще живее в Америка. 

Ромина с главния редактор Жоро Игнатов
Ромина с главния редактор Жоро Игнатов

"Колкото и да си приличаме чисто визуално, толкова сме и различни. Няма да бъда Нана, няма и да се старая да я копирам. Аз съм малко по-тактична. Ще се опитам максимално да предразположа хората. Ще ми бъде трудно, знам, но ще се справя", каза Румина в предаването "Събуди се" по Нова Тв.

Мис България 2010 година признава, че децата й са били изключително разочаровани заради смяната на "На кафе" със "Съдебен спор". Тримата й наследници не са били толкова запознати със съдебното предаване, но към днешна дата вече я подкрепят напълно.

"Радват се, че ще имаме повече време заедно. Ролята ми на водещ в "Съдебен спор" ще ми отнеме много по-малко време от това, което правех досега. Ще ми е дори по-лесно", коментира новата водеща.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене