Вижте коя е несбъднатата мечта на Мария Илиева

Мария Илиева

Мария Илиева има само една несбъдната своя детска мечта. Тя е да стане лекар.

"Голямата ми несбъдната мечта е да стана лекар - сподели певицата в "120 минути". - Сигурна съм, че ако бях тръгнала по този път, щях да съм един от най-успешните пластични хирурзи."

Илиева е закърмена с музиката.

"Съвсем логично е с родители класици. Започнах да свиря на пиано на 5 години. От там тръгнах и това е моята основа. Нямаше да съм Мария Илиева, ако не бяха те. Семейството дава най-добрата насока в живота", категорична е поп дивата.

Тя разкри защо в даден момент се отделя от музиката и се записва в Математическата гимназия.

"Много активно се занимавах смузика, свирех на пиано. Развивах се много добре. За да се развиваш в това трябва да си много отдаден. Загърбвах другите неща, които вървяха в възрастта ми. Това ми натежа и тържествено обявих, че няма да кандидаставам с музика. Родителите ми ми дадоха ценен житейски урок. Оставиха ме аз да взема решението. Така каквото и да се беше случило - да се проваля или да се справя добе, ще е вследствие на мой избор. Математика ми вървеше. Страхотно ми се отрази ученето й. Структурира мисълта. Помага да развиеш логическото мислене. Помогна ми всичко да планирам, да структурирам. Да си ръковдя бизнеса", смята Илиева.

Певицата се определя като контролиращ човек в професията си.

"Трябва всичко да знам, да контролирам. Вкъщи не съм така. Имам две деца, те дресират прекрасно търпението ми. Александър скоро ще стане на шест и се вълнува от футбол. Занимава се с логически игри. За мен е важно е да има отношение към изкуството. Мярка за естетика", добави поп дивата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене