Рекордьорът от "Игри на волята" Момчил: Беше ми много трудно да съм разделен с приятелката ми!

Раздялата с приятелката му Боряна е било едно от най-големите изпитания за Момчил, който стана рекордьор по победи в "Игри на волята".

"Беше ни много трудно да сме разделени. Свикнали сме постоянно да общуваме. Всекидневията ни се преплитат от години. Беше много неприятно преживяване да не можем да си чуем гласовете. Всички близки ми липсваха много", сподели в предаването "Събуди се" по Нова телевизия Момчил. Въпреки усилията си, участникът остана на второ място в Игрите.

Боецът споделя, че заминаването му за Китай, без да владее езика е било по-сложно предизвикателство за него от участието му в "Игри на волята". "Когато си заобиколен от българи, както беше в Игрите, е по-лесно, а в Китай, колкото и добри приятели чужденци да имах, не ги усещах като мое семейство. През цялото време се чувствах сам и си повтарях, че съм там по работа. Чаках да се прибера вкъщи при семейството си", добави борбеният младеж.

"Получих много добри отзиви за играта си. Но това не е първият път, когато ми случва да остана втори. Винаги съм бил много добър, но има някой, който е по-добър от мен. Но това ме мотивира и ме дърпа напред", разказва Момчил и споделя, че животът му след Игрите се е променил. "За пореден път се убедих, че вярвам в способностите си и когато кажа нещо, си заставам зад думите. И независимо какво ми предоставя животът, аз мога да отвърна".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене