Лепа Брена разкри тайната за щастливия брак

Балканската кралица на попа Лепа Брена: Аз имам прекрасен мъж, който е истинска опора за мен и пътеводна светлина за цялото ни семейство!

"Обикновено в книгите преди брака всичко е любов, всичко е хубаво. Преди брака книгата е дебела и е пълна със снимки. Книгите със съвети за брака обаче са тънки и когато ги отвориш, вътре всичко е празно. Защо? Не е празно, защото вече няма любов, а защото нито един брак не си прилича с друг. Не съществува универсален съвет как да запазиш брака си. Това, което мога да кажа, е, че аз имам много силна личност до себе си, някой, който може да води и мен, и цялото ни семейство, някой, който може да реши проблемите, които аз не мога и някой, който може да осъществява идеите ми, може да ми помогне и винаги е до мен, когато всичко е наред и особено когато нещата не вярвят особено добре. Защото в семейството винаги има големи проблеми. Аз имам прекрасен мъж, който е истинска опора за мен и пътеводна светлина за цялото ни семейство", призна Лепа Брена в "Тази събота и неделя" по "БТВ".

Фолк легендата е щастливо омъжена от цели 32 години за сръбската тенис легенда Слободан Живоинович. Двамата се събират през 1991 година като Лепа си взима тригодишна почивка от записи и концерти. Певицата веднага приема  сина от предишния  брак на Слободан, а след това си правят и двама синове Стефан и Виктор. 

Брена е щастливо омъжена от 32 години
Брена е щастливо омъжена от 32 години

"Днес имаме информация за целия свят, благодарение на интернет, на сателитните телевизии, на проклетите телефони. Винаги знаем къде се случва нещо лошо, както и сами знаете, винаги някъде по света има някоя война, която ни нопомня, че животът ни може да се промени ей така. През подобен сюжет премина Югославия. Моето желание и моята молитва е повече никога никъде да няма войни, да можем да работим, да можем да се обичаме, да живеем по-спокойно на Балканите", допълни тя.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене