Лейди Би: Любовта ни със Стойко е пред изпитание

Трудна е връзката между двама родители с по едно дете, но любовта ни е силна като на Ромео и Жулиета 

"Любовта ни с половинката ми Стойко е пред изпитание. За три години и половина имахме страхотни моменти и гореща любов, но и доста трудности. Ако бяха други на нашето място, 100 пъти да са се разделили. Но ние продължихме, защото ни е толкова силна любовта, че сме като Ромео и Жулиета. Това е най-лудата, най-емоционалната и най-разтърсващата ми любов."

Това сподели в откровена изповед пред "България Днес" Лейди Би. Миналата неделя музикалната фурия приключи участието си в "Гласът на България", след като предизвика същински фурор с досегашните си изпълнения на сцената, но друга участничка бе предпочетена от Мария Илиева да продължи напред в шоуто.

Бойка и Стойко изживяват емоционална връзка
Бойка и Стойко изживяват емоционална връзка

На кастингите певицата не е сама. Придружавана е от гиганта Стойко Ненчев. Дели ги една глава височина, тъй като Стойко е известен волейболист и разликата, съвсем очаквано, е доста голяма. Бойка Щерева, както е истинското име на изпълнителката, крие романтичната си връзка цяла година, преди любовта им да стане достояние на по-широк кръг от хора.

Една глава разделя влюбените
Една глава разделя влюбените

Двуметровият спортист изкарва шест сезона като централен блокировач на шампиона и носител на Купата и Суперкупата на България по волейбол за мъже "Хебър" - Пазарджик. През миналата година Ненчев напусна тима и се присъедини към отбора на ЦСКА. За три години и половина Бойка и Стойко преживяват богата палитра от емоции, която е поставена на изпитание заради утежняващи фактори.

Певицата на сцената на "Гласът на България"
Певицата на сцената на "Гласът на България"

"Все нещо ни спира като обстоятелства. При нас няма неща като изневери и никога не е имало. Нещата тук са на ниво напасване, характери, деца. Обичам да имам своето пространство. Който казва, че е лесна връзката между двама родители с по едно дете - ами не, не е лесно", споделя певицата, като разстоянието между София и Пазарджик също разделя влюбените в известна степен.

Изпълнителката е фурия на участията си
Изпълнителката е фурия на участията си

Днес Лейди Би успешно и с много труд и енергия съчетава 3 в 1 в родния си Пазарджик - родителство на 10-годишния Крис, музикални уроци на ученици в града и нощни участия в цялата страна. Към това се прибавя и връзката със Стойко Ненчев.

Докато отсъстваше от голямата сцена, освен романтични емоции Лейди Би завършва "Педагогика" и става вокален учител на талантливи деца и бъдещи звезди.

"Ще бъда Снежанка в пиано бар в Ямбол на Коледа. А на Нова година ще пея в много хубав хотел в Павел баня. Развивам собствено студио в Пазарджик, преподавам на деца и по-големи. Станахме и приятели. Много щастливи и доволни са", разкрива Бойка.

Щерева пази хубави спомени от участието си в музикалния формат.

"Надявах се само на гласа си да успея в шоуто, а не на популярността. Получи се истинска магия и чувство с кастингите на тъмно. Преди да приключа, предварително чувствах и някак знаех, че това е краят", довери още Лейди Би.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене