Как да се облечете на първа среща

"По дрехите посрещат, по ума изпращат". Така че, когато отивате на първа среща, се облечете подходящо.

- От основно значение е къде ще сте проведе срещата. Затова предварително се постарайте да разберете дали ще ходите на ресторант, на изложба или на разходка в парка. Най-важното е да сте адекватно облечени според мястото, защото в противен случай рискувате не само да направите лошо впечатление на човека, с когото имате среща, но и да го накарате да се чувства неудобно пред други хора.

- Все пак не бива да променяте стила си единствино, за да напарвите добро впечатление. Ако отивате с надеждата да срещнете своята половинка в живота, най-добре е да бъдете самите себе си, за да може той да ви хареса, такива, каквито сте.

- Не отивайте твърде предизвикателно облечени на първа среща. Прекаленият сексапил може да ви изиграе лоша шега и да не бъдете възприети на сериозно. Ако жената е много разголена, мъжът ще се води предимно от сексуалните си инстинкти, а не от искрения си интерес към вас.

- Високите токчета също могат да се окажат капан. Никой не отрича, че краката изглеждат много по-елегантни, когато са на обувка с висок ток, но от друга страна няма и нищо по-смешно от жена, която върви като спъната. От друга страна, ако експериментира с прекалено високи токчета, може да се окаже, че стърчи над кавалера си.

- Няма нищо лошо в това да се изтупате за първа среща, но когато обличате нещо марково, не подчертавайте факта, че сте със скъпа дреха. Спестявайте си изказвания от рода на: "Ужас, измачках си блузата от Benetton" или "За малко да си счупя очилата Paco Rabanne".

- Обувките ви задължително трябва да са лъснати. Дори и навън да е прашно или да вали, чистите обивки си личат от далеч.

- И тъй като  човек никога не знае как може да завърши първата среща, си сложете най-хубавото бельо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене