VenZy е новият водещ на радио N-JOY

Певецът ще звучи със собствено шоу на вълните на радиото всеки делник от 14 до 18 ч.

Популярният поп изпълнител VenZy е новият водещ на радио N-JOY, който ще звучи със свое собствено шоу на вълните на радиото всеки делник от 14:00 до 18:00 часа. От днес един от най-позитивните герои на музикалната сцена в България се присъединява към екипа на радиото с предаването „Над нещата с VenZy“. Шоуто ще внесе много музика и една по-позитивна и ведра перспектива в следобедните часове на деня, извън предизвикателствата на ежедневието и битовизма.

В „Над нещата с VenZy” водещият ще среща слушателите с любими утвърдени и по-малко известни изпълнители, като аудиторията ще може да чуе една малко по-различна гледна точка към творчеството им, в разговор на музикант с музикант. Предаването ще включва много музика, както и различни теми като култура, социални мрежи, спорт, лайфстайл новини и други. Това не е всичко, очаквайте скоро още изненади от предаването. VenZy влиза в радиоефира като модерен и съвременен човек, музикант (творец) и млад татко.

През годините Венцислав Роланд, познат още като VenZy, винаги е заемал специално място в сърцето на слушателите. Той стартира своята музикална кариера през 2012 година, като през годините работи като певец, композитор, текстописец и музикален продуцент в стиловете поп, хип-хоп и R'n'B. Пет пъти е получавал наградата за „Най-добър R‘n‘B артист“ от 2014 до 2019 година. Има опит в радиоефир като водещ на рубриката „В ритъм с Venzy” по N-JOY като част от „Шоуто на Инспектор N-JOY”. През годините е жури в редица конкурси, включително „Детска Евровизия“ през 2016 г., Национален конкурс „Път към славата“, „Песенна палитра“ и други. VenZy има опит и в телевизионния ефир, като през 2019 година стартира предаване за музика по Обществената телевизия.

Очаквайте днес от 14:00 часа първото издание на предаването „Над нещата с VenZy” на вълните на радио N-JOY. Негов първи гост ще бъде певицата Венета Цонева и диджеят Ангел Проданов – Ачо, които ще представят новата си песен „Коледно желание“.

Следете програмата на радио N-JOY и чрез новото мобилно приложение RADIOMATE, както и във Facebook и Instagram, за бъдете в крак с всичко ново в ефира на  радио N-JOY.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Класация на либидото на всяка зодия
Брад Пит ще участва в нов филм за Формула 1
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Напишете дума/думи за търсене