Рълев и компания купонясват след финала на "Игри на волята", Дунев избухва на чалга

51-годишният Дунев КУФЕЕ на чалга 

Слух събра секси блондинката Дени с ексгаджето

Трима бивши участници са изковали победата на Иван Рълев в "Игри на волята". За успеха на зъботехника в най-гледаното шоу у нас "България Днес" писа първи още в края на септември.

Оказва се, че трио от предния сезон на формата подготвя Рълев, за да спечели финалната битка на арената и да грабне чека от 100 бона. Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефреров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И подготвя Рълев да бъде истинска машина.

Победителят е подготвян от трима от най-силните в предния сезон на формата
Победителят е подготвян от трима от най-силните в предния сезон на формата

От години Иван мечтае да бъде сред участниците в "Игри на волята", но все нещо не му достига в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за съвети как да премине кастингите. Следва положителен отговор и нечовешки тренировки, както и изпипани до краен предел тънкости на формата. По думите на бившите участници те дори споделят пред продуцентите, че следващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е избран. А останалото е вече история.

Бившият на Денислава - Дани, се забавлява на купона заедно с Рълев, Елвиса и Румен Радев
Бившият на Денислава - Дани, се забавлява на купона заедно с Рълев, Елвиса и Румен Радев

"И аз се чувствам победител, защото един приятел постигна една обща цел - Рълев да е кралят на "Игри на волята", споделя Гого.

Под вещите напътствия на триото Иван се превръща в истински войник. Първо той е слабичък, но издръжлив. Тренировките дават резултат.

"С годините той е усвоил, както физически качества, така и качества, с които спокойно човек да може да се нарече достоен, мъжкар. Ние тримата сме повярвали в теб толкова много и сме предсказали бъдещето, посочвайки следващия победител във формата", споделя Чакалов.

Рълев и Денислава си остават приятели, след като връзката им не тръгва. Победителят в момента си няма гадже
Рълев и Денислава си остават приятели, след като връзката им не тръгва. Победителят в момента си няма гадже

"Като го изпращах към това приключение, му казах няколко думи, които после ми сподели, че са го държали до последната победа", добавя пък Лефреров.

В същото време пък участниците от 5-ия сезон на "Игри на волята" се събраха на шумен купон. Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският вицешампион от игрите в Аталанта направо скъса синдижира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга.

Дамите от шоуто в разгара на купона
Дамите от шоуто в разгара на купона

Междувременно се появи слух, че сочената за секссимвол от последния сезон на формата - Денислава, се е върнала при старото си гадже - Дани. Това се засили от снимка, на която бившият на тунинговата мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния купон. Денислав и Дани бяха доста популярна двойка. Участваха в друг форма на "Нова" преди време - "Един за друг", но по-късно се разделиха.

Дунев (вляво) определено знае как да се забавлява
Дунев (вляво) определено знае как да се забавлява

Блондинката е имала и кратък любовен романс с победителя Рълев след края на шоуто, но двамата се разделят. Причината - не си пасвали. Така че напълно възможно е тя да се е залюбила отново с Дани.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене