Родни звезди откриха изложбата на Моста на влюбените

Вчера, както вече писахме, беше открита изложба с фотоси на родни звезди на Моста на влюбените зад НДК. Снимките са на Велислава Каймаканова-Ножарова. По време на откриването част от звездите се снимаха с минувачите по Моста. Изложбата ще остане до 02.12. 2012 г.

Авторката на снимките Каймаканова-Ножарова е запечатала лицата на 60 БГ звезди, но вчера на събитието отидоха малка част от тях - актьорите Теодора Духовникова, Стефан Щерев, Евелина Борисова, Ралица Паскалева и Дарин Ангелов, както и патрона на кампанията Христо Мутафчиев.

По време на откриването Мутафчиев призова медиите да отразяват максимално дълго и подробно делата на Сдружение „Кауза", за да може да има по-голям отзвук от кампанията сред хората и за нея да научат колкото се може повече. Мутафчиев обеща още, че тази инициатива ще продължи във времето, с кадри на спортисти, политици и др. Актьорът допълни още, че работи по въпроса да се създаде ден на благотворителността у нас.

Велислава Каймаканова-Ножарова пък благодари на присъстващите и изрази надеждата си, че фотосите й и щедростта на хората ще спомогнат да се наберат средства за закупуването на медидицински пособия за деца със заболявания на нервната и костно - мускулната система, в дом за медико-социални грижи в гр. Силистра с директор д-р Таня Стойкова Ганчева.

Снимки: Адела Бозмарова 

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене