Цитиридис бързо забрави за шоуто си в БиТиВи, почна нова работа

Водещият поне си намери гадже в телевизията - залюби се с актрисата Боряна Братоева

След като свалиха шоуто му

Гъркът се връща на сцената като комедиант

Николаос Цитиридис няма да се задържи дълго без работа. Шоуто на водещия бе свалено от ефирна на Би Ти Ви заради ниския рейтинг в последните месеци. Цитиридис се сбогува с телевизията в петък.

Оказва се обаче, че гъркът няма да остане дълго без работа. Цитиридис е знаел за плановете на телевизията да го спре от ефир и веднага е започнал да сондира за евентуална нова месторабота. И получава зелена светлина от мястото, където стана поне малко популярен, преди да нахлуе в телевизията.

Става дума за нашумялата в последните години стендъп комеди - или казано с други думи, влиза в ролята на комедиант на сцената.

Съвсем скоро Цитиридис ще цъфне в един от най-големите клубове и ще започне да води представления, научи "България Днес". Той вече е договорил личните си условия. Заплатата, която ще получавал, разбира се, е значително по-малка от тази в Би Ти Ви. Но за да не остане и без лев, Цитиридис се съгласява да се върне към стария си занаят. Отделно от това заместникът на Слави си оставя вратичка, че при по-изгодна оферта ще напусне отново.

В същото време се появиха слухове, че Цитиридис може да е лице на най-новото предаване в Би Ти Ви "Кой да знае". Това обаче изглежда е малко вероятно, защото зрителите със сигурност ще искат нещо ново и различно от медията, а не пак гърка.

След края на 4-годишния му престой в телевизията Цитиридис се е заел със задачата да влезе във форма. С повечето свободно време, с което сега разполага, голобрадият водещ има време за фитнес. И показа резултата - изваял е мускули.

Цитиридис ще стане як като бик
Цитиридис ще стане як като бик

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене