Стилиян Петров: Очите ми се насълзяват от подкрепата на феновете

Капитанът на „Астън Вила" и националния отбор на България Стилиян Петров е изключително трогнат от жеста, който привържениците на бирмингамския клуб правят към него в 19-ата минута на всеки домакински двубой на отбора.

Стенли признава, че е толкова поласкан от аплодисментите, че всеки път му идва да заплаче, когато феновете изразяват подкрепата си към него.

"Всеки път едва се удържам да не заплача, когато те започнат да аплодират в 19-ата минута", заяви 33-годишният Петров пред официалния сайт на бирмингамци.

„Наистина оценявам това, което правят. Но това са феновете на „Астън Вила". Обичат тима си и обичат неговите футболисти. Аз съм тук от доста време и наистина заобичах този клуб", споделя той.

"В момента се намирам в стабилизираща фаза. До момента минах много химиотерапии, но трябва да премина още няколко цикъла от лечението. Беше дълъг път и беше трудно", добавя Стенли.

"Вече 8 месеца се лекувам, а феновете ме подкрепяха през цялото време. Все още получавам картички с пожелания, а публиката на благотворителния мач бе просто невероятна.

Още от начало знаех, че няма да е леко, но нямах представа, че ще бъде толкова тежко. Когато стигнеш края обаче разбираш, че си станал по-добър човек. Хората казват: "живей така, все едно всеки ден ти е последен", затова се радвам, когато съм с жена си и децата, с майка си, баща си и брат си. Емоционално е, винаги минаваш през моменти, в които емоцията надделява. Но се боря здраво. До момента всичко върви добре, което е позитивно нещо", казва Стилиян.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене