Секс извън брака

Жадувате за редовни порции секс до забрава, каквито не получавате от мъжа си. Иначе той е добър съпруг с прилични доходи. Имате и 7-годишна дъщеря и уютен дом. Привързана сте към мъжа си и нямате намерение да се развеждате.

Мечтаете обаче за разтърсващ секс с атрактивен мъж. Сексуалната ви измяна едва ли ще отнеме нещо на съпруга ви, който се интересува повече от вкусна вечеря и завладяващо четиво преди лягане. А на вас ви се иска хем да запазите семейството си, хем да имате под ръка някой симпатяга, с когото да се любите, без той да претендира за по-сериозни чувства.

Оптимален вариант

Напълно възможно е подходящият партньор също да е женен и да не възнамерява да се разделя със съпругата си. Той с удоволствие ще приеме сексуална връзка. При това няма да кара любовницата си да скучае и ще се отнася с нея подобаващо. Едва ли ще се хвали пред приятели със завоеванието си и ще приема всяка продължителна раздяла спокойно, без ревност и обяснения.

Къде да го търсите
Подходящ мъж може да срещнете на конференция или семинар, делова среща, командировка, презентация, коктейл. Колкото по-далече от дома е събитието, толкова шансовете ви за успех се увеличават, тъй като ще имате възможност да избирате човек от филиал на вашата или съвсем друга фирма. При това няма да се налага да се виждате с новия си приятел всеки ден в офиса.

Неподходящ избор
Избягвайте интимни отношения с колеги от вашата служба и началници. Съвместната ви тайна под зорките очи на другите от офиса бързо ще престане да бъде такава. Ще се лишите от приятелки, ще си спечелите врагове и завистници. Доста вероятно е да си развалите отношенията и със съпруга си, който така или иначе ви е необходим.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене