Джейми Фокс пази в тайна заболяване, от което страда

Джейми Фокс

Актьорът Джейми Фокс се появи за първи път на обществено място, след като претърпя тайнствен инцидент през април, заради който не е бил способен да ходи, съобщи Ройтерс. Той обаче продължава да мълчи от какво е страдал. 

Развълнуваният Фокс зае централно място на сцената, за да приеме наградата „Авангард“ на Асоциация „Изборът на критиците“ в Лос Анджелис в понеделник. Тя е посветена на киното, телевизията и постиженията на чернокожите и латиноамериканците. Призът му бе връчен от неговата екранна партньорка във филма The Burial Джурни Смолет.

„Видях тунела. Не видях светлината“, каза той по време на благодарствената си реч, като отбеляза, че здравословното му състояние е било животозастрашаващо. Актьорът обяви, че не би пожелал това, през което е преминал, дори на най-големия си враг.

Той благодари на всички за молитвите им, на сестра си и дъщеря си Корин Фокс за това, че „не позволиха на никого да разбере какво се е случило“.

Добре познати имена, сред които актрисата Кери Уошингтън, баскетболната звезда Леброн Джеймс и др. публикуваха пожелания за оздравяване към Фокс след влизането му в болница, предаде БТА. През май той публикува в Инстаграм видео, в което споделя, че е излязъл от клиниката в Атланта и се възстановява.

Фокс, който е на 55 години, стана известен с филми като „Съучастникът“ и „Джанго без окови“.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене