Любо Киров и "Тангра" се включиха в концерта на Стенли

Стенли направи голям концерт в зала 1 на НДК.
СНИМКИ: Орлин Николов/Orleff

Стенли направи изключителен музикално-визуален спектакъл пред препълнената зала 1 на НДК. В концерта бяха включени както част от последните успешни сингли като „Електро", „Вчера" и „Неопитомен", така и незабравимите „Пътят към храма", „Стар парфюм" и култувата „Обсебен". С него на сцената излязоха Любо Киров, Б.Т.Р., D2 и Jeremy? – емблематични за рок-музиката у нас лица, китари и гласове, които изпълняваха песни на Стенли. Артистът излезе с група „Тангра" в нейният обновен състав и заедно представиха парчето „Бъди какъвто си". Групата на Стенли, с която той концертира, се състои от интересни музиканти като младият и талантлив Ник Николаев на ударните, които зарадва публиката с виртуозно соло на барабани. На китарата беше Станислав Вълчев, избран от Стенли след множество прослушвания и работа по специфичното звучене.

За изпълнителя музиката е лечител в буквалния смисъл. Като дете, Стенли претърпява инцидент и спира да говори. По препоръка на лекарите остава месеци наред затворен в стая само със своята майка, която трябвало да изпява всичко, което иска да му каже. От тогава насам, всичко в живота му е подчинено на музиката. Самият той твърди, че се изразява най-добре чрез музика, а не чрез думи.

Загадъчен и магнетичен като поведение, Стенли остава класика, която няма остаряване. Публиката му обхваща широк диапазон от 25-годишни до 60-годишни. Изпълнителят е на 64 години, но енергията му все още носи хъс и чувствителност, които заразяват.

На 28 декември Стенли ще зарадва феновете си с клубен концерт в София.

С дъщеря си
С дъщеря си
С Любо Киров
С Любо Киров
С Боби Косатката
С Боби Косатката
С Наско от Б.Т.Р.
С Наско от Б.Т.Р.
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене