Как да разкараш гаджето за десет дни

Ако правите всичко изброено по-долу, едва ли ще задържите гаджетата си за дълго...

1. Старайте се винаги и във всичко да угаждате на любимия си, дори и това да не ви се нрави. При първа възможност се отказвайте от своето мнение. Той не харесва вашите приятелки, вашата работа, вашето куче? Веднага се избавете от тях. Гледайте непрекъснато неговите любими предавания по телевизията. Яжте с него по нощите свински пържоли, като се надявате, че той непременно ще оцени това. Но най-важното - изисквайте от него същото себеотдаване в отговор на вашето. Нека да е винаги с вас, когато се срещате с вашите родители или приятелки. Разказвайте му непрекъснато за проблемите в работата си. С маниакална настойчивост се интересувайте къде е бил и какво е правил. И защо не ви е взел със себе си?

2. Често разсъждавайте за това какво е истинска любов. Търсете научния отговор. Превърнете се в безплатен психоаналитик за своя любим. Уверено му поставяйте диагнози. Той се бои от вашата страстна любов? Та това е интимофобия! Обяснете му за Фройд всичко още веднъж, точно когато той се е настроил да гледа любимото си крими!

3. Заложете на провокациите. Канете на гости привлекателни приятелки. Не пропускайте да забележите как само ги оглежда! Ето, вашите най-тежки подозрения се оправдават! Трябва непременно да му отмъстите. Отидете с него на кино или на театър и флиртувайте открито с интересните мъже.

4. Изисквайте все по-често от своята половинка клетва във вечна любов. Не забравяйте да уточни колко силно ви обича - повече или по-малко от преди? И ще ви обича ли през целия си живот?

5. Непрекъснато разпитвайте за какво мисли в момента. И ако ви каже истината, веднага се възмутете: защо мисли за своята глупава работа, а не за вас?

6. Любимият не ви се обажда няколко дни? Веднага си изяснете отношенията. Няма го вкъщи? Звънете на мобилния! Не отговаря? Позвънете още 10 пъти! Същият резултат? А за какво са SMS-ите?! Ако и тогава не отговори, сипете си питие за разпускане. А след това продължете да го търсите и му устройте скандал. Не вярвайте на нито една негова дума!

7. Не се успокоявайте от постигнатото. Намерете повод да се обадите на най-добрият му приятел и се поинтересувайте не иска ли вашият любим да ви зареже? Ако избягва отговора, звъннете на някой друг. Рано или късно ще получите потвърждение за подозренията си.

8. Когато любимият ви помоли да го оставите на мира, в никакъв случай не се съгласявайте! Та той не знае какво върши.

9. Ако ви определи последна среща, се подгответе старателно. Бегом в салона за красота, после по бутиците! Желателно е да изхарчите за супер моден тоалет всичките си пари.

10. На срещата е най-важно да изясните кога точно той е престанал да ви обича. С кого ви е сменил? Как е могъл да постъпи така с вас! Обвинявайте го във всичко, което ви хрумне. Ако ви предложи дружба, не му давайте никакъв шанс да остане с добри спомени от вас!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене