Филмът "Барби" с най-много номинации за наградите "Златен глобус"

Филмът "Барби" с най-много номинации за наградите "Златен глобус" Снимка: Twitter/@MargoWithoutT

Филмът "Барби" получи най-много номинации - девет на брой, за наградите "Златен глобус", следван от "Опенхаймер" с осем, съобщи Асошиейтед прес. 

"Опенхаймер" е сред номинираните в категорията за най-добър филм - драма заедно с "Анатомия на едно падане", "Убийците на цветната луна", "Маестро", "Минали животи" и "Зона на интерес". 

"Барби" ще се съревновава в категорията за най-добър филм - мюзикъл или комедия заедно с "Въздушния", "Американска литература" (American Fiction), "Останалите", "Май, декември" и "Клети създания". 

Сред номинираните драматични и комедийни сериали в телевизионните категории са "Наследници", "1923", "Последните оцелели", "Сутрешното шоу", "Короната", "Тед Ласо", "Начално училище "Абът", "Мечката", "Бари". 

Имената на номинираните обявиха стендъп комикът Седрик дъ Ентъртейнър и актьорът Уилмър Валдерама.

След скандал за липсата на разнообразие и корупционни практики и няколко смутни години, наградите "Златен глобус" са готови да отбележат завръщането си. 

Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която преди присъждаше наградите "Златен глобус", се реорганизира след скандала и вече не съществува под това име. 

Новосформирана организация вече избира лауреатите, пише БТА. Обновената група, която сега е с идеална цел и има по-голям и по-разнообразен състав на гласуващите, наброява 300 души от цял свят.

Наградите "Златен глобус" ще бъдат раздадени на 7 януари. Церемонията ще бъде предавана по телевизия Си Би Ес, след като Ен Би Си, която преди държеше правата за излъчването, не пожела да поднови сключеното едногодишно изпитателно споразумение.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!

Напишете дума/думи за търсене