Как да разпознаем качествения козметичен салон

Следете за: 

- Питайте за квалификацията на специалистите. Няма нищо срамно да поискате документ за професионалните умения, ако такъв не е закачен някъде на видно място в салона. 

- Вижте и как ви посрещат. Когато отивате за първи път в салона е редно да ви разпитат подробно за алергии, предишни проблеми, състояние на кожата и т.н.

- Винаги следете дали има ясно обозначен ценоразпис. Там трябват да фигурират всички процедури с точни, а не ориентировъчни цени. Така ще са защитени права ви като потребители и ще сте сигурни, че няма в последствие да ви изненадат с неочаквана сума.

- Салони, които открито заявяват какви продукит ползват и имат документи, че работят с конкретните фирми. Следете дали наистина се ползват изложените шишенца, а не просто стоят за красота, а се използват други, скрити в някой шкаф.

- Важно е също да попитате дали апаратурата, с която се работи в салона има нужните европейски сертификати.

- Каква е организацията. Ако се спазват часовете и няма закъснявания повече от 5 минути, ако не се случва да си запишете час и след това да има объркване, ако няма проблеми да промените записан час - това са знаци, че салонът се управлява добре.

- Добрите салони предлагат бонуси за редовните си клиенти или правят отстъпки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление

Напишете дума/думи за търсене