Лоренцо отмени сватбата и си хвана ново гадже

Наследникът на Софка и последната му изгора Катерина купонясват в Банско

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, окончателно е зарязал годеницата си Мария. И дори е успял да се залюби с друга хубавица.

Единственият син на ромската перла трябваше да се ожени за брюнетката, с която се познават от деца, в края на миналия месец, но церемонията бе отложена. Причината, която тогава изтъкнаха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка.

Седмици по-късно Лоренцо вече е в обятията на нова мадама. А сватбата му с Мария е отменена, научи "България Днес" от сигурен източник.

Редакцията опита да се свърже със Софи Маринова за коментар за отложената сватба, за която всеки говореше, а поканите дори бяха разпратени, но ромската перла не отговаряше на обажданията.

Лоренцо загатна само за новата си изгора
Лоренцо загатна само за новата си изгора

Младият изпълнител, който си имаше проблеми със закона, първо бе уловен от по-бдителните с чужда девойка на рождения ден на майка си през миналата седмица. Тогава Лоренцо не потвърди, че има нова изгора. Но само няколко дни по-късно се обясни в любов на тайнствената мацка.

Новата снаха на Софчето е готина мацка
Новата снаха на Софчето е готина мацка

Лоренцо качи снимка с любимата си, на която са в гръб. А под нея е поставил текст от любовна песен - ясен знак, че е влюбен до уши.

"България Днес" успя да разкрие и самоличността на момичето до наследника на Софка. Красавицата се казва Катерина. С Лоренцо са официално от няколко месеца. Катерина много се харесала на Софка. Изпълнителката на редица хитове се надявала най-сетне наследникът й да е случил на момиче, което да го кротне и издърпа от проблемите, които той си навлича в последните години.

Катерина е натурална хубавица, без корекции
Катерина е натурална хубавица, без корекции

Младата дама, пленила сърцето на скандалния изпълнител, е на годините на възлюбения си. Не обича публичността и рядко споделя нещо за себе си в социалната мрежа.

С бившата му Мария малко преди да се разделят
С бившата му Мария малко преди да се разделят

Наскоро синът на Софка и новата му са засечени да почиват там, където трябваше да бъде сватбата му с Мария - Правец. Лоренцо и новата му Катерина се настаняват в 5-звездния хотел. И прекарват голяма част от деня в лъскавия и модерен СПА център. А за вечерта отскачат до друг скъпарски комплекс в София, където се отдават на див купон заедно с няколко приятели. Наздравиците се вдигат една след друга. Лоренцо е във вихъра си, танцувайки с новата си приятелка.

Маринова без гадже

Софи Маринова пак е останала сама. Ромската перла се беше изфукала в края на миналата година, че се носи на крилете на любовта след раздялата с Гринго. Само че към днешна дата Софка е сама. Така и не стана ясно кой е човекът, успял да накара хитовата изпълнителка да се влюби, както и кога точно е настъпила разлъката в отношенията им.

По информация на "България Днес" Маринова искала да се съсредоточи изцяло върху кариерата си, а не в любовта.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене