Нашият конкурс "Дете под елхата": Близначките Белослава и Яна с нетърпение очакват Добрия старец

Близначките Белослава и Яна на 4 г. от София с нетърпение очакват идването на Добрия старец.

Изпращайте ни снимки за конкурса "Дете под елхата"

Всички дечица очакват Дядо Коледа с нетърпение. Така е и с близначките Белослава и Яна на 4 годинки от София. "С нетърпение очакват идването на Добрия старец, защото са били много послушни през цялата година", ни пише Диляна Стефанова. 

Почти 2-годишната Бояна отдавна е написала писмо до Дядо Коледа.
Почти 2-годишната Бояна отдавна е написала писмо до Дядо Коледа.

А малката Бояна, която е на годинка и 8 месеца, от София отдавна е написала писмо до Дядо Коледа. "Сега очакваме да разберем дали мечтаният подарък ще се появи под елхата!", ни казва Теодора Колева.

Снимки на щастливи деца с подаръци и коледни костюмчета до елхата и с Дядо Коледа започнаха да пристигат в редакцията на "24 часа". И тази година нашите читатели се включват в традиционния ни конкурс "Дете под елхата", а "24 часа" публикува на страниците на вестника и в онлайн изданието най-хубавите кадри с усмивките и емоциите на малчуганите покрай празника.

Не забравяйте и вие да се включите в любимия на много читатели конкурс, като ни изпратите на имейл [email protected] снимки на вашите малчугани до коледната украса. А ние ще публикуваме най-хубавите кадри на страниците на вестника и в сайта ни 24chasa.bg. Ако нямате дете или внуче, може да участвате в конкурса и със снимка на вашия домашен любимец!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Африканският черен сапун – новият хит за вашата кожа
Най-опасните диети
Хората критикуват в другите онова, което не харесват в себе си
Карен Хорни - жената, която се изправи срещу Фройд
Как да декорираме правилно дома си с животински принт

Напишете дума/думи за търсене