Приятелят на Тейлър Суифт планира голямо парти за рождения й ден

Тейлър Суифт КАДЪР: Инстаграм/taylorswift

Новото гадже на Тейлър Суифт - Травис Келси, планира голямо парти по случай рождения й ден.

Защитникът на "Канзас Сити Чийфс" споделил, че иска да организира "възможно най-доброто празненство" за 12-кратната носителка на "Грами", която на 13 декември ще навърши 34 години. А според източник на изданието "Us Weekly" - "парите не са проблем за него", когато става въпрос за жената, в която е влюбен.

"Травис иска да организира възможно най-доброто парти. Парите не са проблем и той иска близките ѝ приятели да са там", заяви запознатият пред медията. По информацията на "Us Weekly" спортистът ще организира празненството в Ню Йорк, а не в родния си Канзас Сити. Макар да не е ясно какъв точно вид купон предстои, близки до него заявиха пред "Life & Style", че несъмнено "има нещо специално планирано" за изпълнителката, предаде Дир.бг

Откакто Суифт приключи с турнето си "Eras" е все по-често забелязвана в компанията на Келси. След последния си концерт за годината в Бразилия певицата на "Anti-Hero" отлетя направо за Канзас Сити, за да прекара време с гаджето си между мачовете му. Въпреки сложния график и на двамата, те не пропуснаха да отбележат рождения ден на Травис през октомври. Тогава изданието "Page Six" съобщи, че Суифт тайно е летяла до родния му град, за да прекара уикенда с него, а за празника му отишли на ресторант.

Двамата са заедно от юли месец и това потвърди самата Тейлър в интервюто, което даде за "Time", след като бе избрана за "Личност на годината". Там тя обясни, че са "започнали да се срещат веднага след като Келси се е опитал да ѝ даде телефонния си номер на един от концертите ѝ. "Всъщност имаше значителен период от време, в който никой не знаеше, че излизаме, за което съм благодарна, защото успяхме да се опознаем повече", каза тя. Суифт разкри, че вече са били "двойка", когато е посетила футболния му мач през септември. "Мисля, че някои хора си мислят, че са видели първата ни среща на този мач? Никога не бихме си устроили там първа среща."

От своя страна Келси също вече говори открито за приятелката си, като сподели в интервю за "WSJ", че за него тя е "забавна" и "гениална". "Никога не съм бил човек на думите. Радвам се да бъда около Тейлър и да уча по нещо от нея всеки ден", каза той.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене