Професия.....миньонче

Ева Лонгория е миньонче, но това не й пречи да бъде една от най-секси жените в хайлайфа
Снимка: Интернет

По-нисичка си от съученичките си и повечето си приятелки и това те тревожи? Дори се е превърнало в твой комплекс от някои заядливи подмятания на недоброжелатели? Нямаш причина! Ето няколко причини да се кефиш, че си т.н. „миньонче".

  • Винаги ще изглеждаш по-млада. Доказано е, че по-дребните жени, са по-младолики. Сега може да те дразни дори, че те имат за по-малка, че в дискотеката ти искат по 12 пъти на вечер документ за самоличност, но след време ще усетиш предимството.
  • Можеш да носиш високи обувки. В ежедневието си дори да не обичаш да се „качваш" на обувки с висок ток, то в поне няколко особено важни дни от живота ти е хубаво да бъдеш с по-високи обувки. Пък и те издължават фигурата и я правят по-стройна и слаба.
  • Можеш да си хванеш, каквото си искаш гадже. Без значение дали е нисък или висок, вие сте сладка двойка и няма да се притесняваш, че ако сложиш по-високи обувки, ще трябва да приклякаш цяла вечер, за да не си очевадно по-висока.
  • По правило, миньончетата влизат в малки ръстове дрехи и обувки, което от своя страна значи, че така мечтаните от теб яке или обувки, можеш да закупиш на завидно ниски цени. Най-често малките ръстове дрехи и номера обувки, попадат в най-големите разпродажби.
  • И не забравяйте девиза на всяко уважаващо себе си миньонче: „Скъпите са в малки опаковки!!!"

И така, мили миньончета, вдигнете гордо главите си и знайте, че самочувствието и сексапила ви, не зависят от ръста, а от съдържанието.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление

Напишете дума/думи за търсене