Балканския Big Brother спасил живота на македонеца Лестер

В македонската преса се разхожда историята, че участникът в нашия Big Brother All Stars Никола Настески-Лестер е влязъл в реалити шоуто през 2010, заради „проблеми в личния му живот". Това пише в. „България днес".

Преди две години македонецът имал проблеми с шефа си, от който бил заплашен, че ще яде як бой, защото са залюбил с мацката му. Тогава Лестер, вместо да прикрие отношението си към нея, той я засипвал с внимание и така си навлякъл неприятности. Слуха, че гаджето му изневерява стигнал до шефа му, който бил собственик на дискотека, и той наредил кръшкачката да бъде следена. Не след дълго двамата с Лестер били хванати в крачка.

Момичето излъгало приятеля си, че отива на масаж, но била проследена от хората му до блока на Лестер. Бодигардовете веднага разбрали кой живее там и се обадили на богаташа, който лично отишъл пред сградата. Изчакал в лъскавата си кола излизането на девойката и с шутове я набутал вътре, споделят свидетели на случката. Тогава разгневен се обадил на Лестер и го заплашил, че ще бъде жестоко пребит.

Македонският реалити герой веднага се изнесъл от апартамента си и известно време се крил от бригадата, която го очаквала навън да го накаже, при своя приятелка. След като тръгнал и слуха, че изневерилата с Лестер мацка била бременна от него, той решил да напусне Скопие на всяка цена. Приемането му в балканския Big Brother, който се снимал в Белград, му дошло направо идеално. Докато той бил в Къщата, анонимен сигнал за заплахата към него стигнал до полицаите в Скопие и баровеца бил окошарен.

От друга страна, голямата известност, която македонецът придобил в реалитито, му осигурила допълнителна защита и след това никой не посмял да му посегне.

В момента е плъзнала и клюката, че сегашното участие на Никола в нашето реалити е пореден начин да избяга. Този път той се криел от лихвари, на които дължи много пари. Македонецът се надява да спечели наградата и така да си върне заемите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене