Най-известните осиновени деца

Бил Блайт президент
Бившият американски президент Бил Клинтън в началото на живота си всъщност се е казвал Уилям Джеферсън Блайт. Кръстен е на баща си, който обаче загива три месеца, преди да се роди малкият Бил. Няколко години по-късно майката на Бил - Вирджиния Дел Касиди, се омъжва повторно. Роджър Клинтън осиновява Бил и го отглежда като свой собствен син, а бъдещият президент официално променя фамилията си от Блайт на Клинтън, когато става на 14 години.

Вичимарли няколко пъти е идвал в България
И да търсите във финалните надписи на филмите името на Вичимарли, няма да го откриете. И все пак той е известен актьор, при това е идвал и в България. Реймънд Уилям Вичимарли шест месеца след раждането си е осиновен и родителите му дават името Рей Лиота. Звучи много по-актьорски нали?

Роди ме мамо с късмет
Днес тя е една от най-коментираните млади жени, включват я в почти всички класации за стилно облечени звезди, участва в клипове и реклами и е една от най-желаните гостенки на всички партита в Холивуд. Става дума за Никол Ричи - родена като Никол Камий Есковедо на 21 септември 1981 г. и малко след това осиновена от поппевеца Лайънъл Ричи.

All you need is love
Един от най-известните музиканти в света, икона за много поколения музиканти след него и личност с хиляди почитатели по цял свят - Джон Ленън. Това обаче невинаги е било така. Детството на Джон е трудно и той се чувства ненужен и необичан. Баща му не се вълнува особено от появата му на бял свят, а майка му се чувства неспособна да се грижи за него и го поверява на сестра си. Бъдещият музикант е отгледан от леля си и цял живот ще се стреми да намери това, което му е липсвало в детството - обич.

Съжалявам мамо
Сун-И Превин е едно от най-известните осиновени деца. Като малка става част от семейството на Миа Фароу и Андре Превин. Когато двамата се разделят, тя продължава да живее с майка си Миа и тогавашния й партньор Уди Алън. Всичко върви гладко в семейството, докато Миа не намира случайно голи снимки на Уди и Сун-И и не разбира, че двамата имат връзка. Това е краят на двойката Уди - Миа, но и начало на семейството на Уди със Сун-И, с която днес вече имат две деца.

Вече си имам баща
Единственият колоездач, който е печелил седем пъти "Тур дьо Франс", със сигурност не се казва Ланс Гундерсън, въпреки че това е рожденото му име. Като малък Ланс е осиновен от втория си баща Тери Армстронг и никога не се е срещал с биологическия си родител Едуард Гундерсън. Самият Ланс винаги е казал, че въобще и не иска да го вижда, защото вече си има страхотен баща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене