Коледни подаръци! Но какви?

Снимка: Интернет

Декември е. Навсякъде е украсено, от всеки ъгъл ни поздравяват Дядо Коледовци с лъчезарното „Хо-хо-хо", настроението е друго- по-празнично и готино. Позната картинка, нали? Всичко това ни навява помисли за настъпващите празници и..... разбира се- за подаръци. Супер, ама, ако трябва да ги получаваш! Когато трябва да ги подаряваш, става по-сложно. Ето ти няколко идейки:

Първо трябва да решиш кого ще изненадаш с подарък на Коледа и с колко кинти разполагаш. Това второто е съществен проблем! След като си разрешиш тези два въпроса, идва третият - малко по-маловажен, ама проблем...! Какво да подариш с наличните пари?

Би трябвало да познаваш доста добре хората, на които ще купуваш подаръци. Сигурно са ти споменавали какво искат да имат, но по една или друга причина не са успели да си купят. Ако е така, сега е времето да го получат и то от теб. Няма нищо по-хубаво от това да сбъднеш нечия мечта!

Ако пък не се сещаш за нещо такова или мечтите на близките ти са доста скъпи, им купи нещо, което ще им напомня за теб дълго време. Едно такова предложение е часовникът. Той е почти винаги на ръката ни и в повечето случаи се сещаме за човека, който ни го е подарил. А това е целта, нали?

Ако пък решиш, че подареният от теб часовник няма да влезе в употреба, тоест няма да бъде носен, прибегни към друго - сувенир или плюшена играчка. Почти няма момиче, което да не обожава плюшени играчки. За момчетата не мога да кажа, но съм сигурна, че един готин сувенир - кон, слон или някаква фигура, носеща символика, ще е добре приет.

Друго предложение за коледен подарък е рамка за снимка. Ако пък имате и обща снимка, супер!!! Спомен за цял живот.

Не купувай порфюм, алкохол, дреха или нещо, от което след няколко месеца няма да има и помен. Парфюмът ще бъде изхарчен и шишенцето, разбира се, изхвърлено, алкохолът - изпит, а на дрехата ще й мине модата. Всички тези неща са много готини решения, най-лесни са за намиране и избиране, но.... нали целта е да подариш на приятел, гадже или съученик спомен. Нещо, което ще му напомня за теб и след години!

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене