Финалът на "Короната", "Пърси Джаксън и олимпийците" плюс другите сериали през декември

"Короната" (The Crown, 6-и сезон, 2-а част, от 14 декември по Netflix)

Последна част от сагата за драмите в семейството на кралица Елизабет II, за съжаление, вече покойница. Все пак сериалът има одобрение на кралското семейство, така че не очаквайте кой знае какви сензации.

"Уморените коне" (Slow Horses, 3-и сезон, от 29 ноември по Apple TV+)

Продължение на комедийния шпионски трилър с Гари Олдман за неудачници от британското контраразузнаване МИ5, които редовно правят младите си колеги на смешници.

"Хилда" (Hilda, 3-и сезон, от 7 декември по Netflix)

Финалът на най-симпатичния анимационен сериал напоследък - приключенско фентъзи за интелигентна синекоса ученичка, която се бори за странната флора и фауна край несъществуващия град Тролберг. Заключителният сезон се състои от седем епизода и 70-минутен специален последен.

"Отчет за бунтовете на духовете" (YuYu Hakusho, от 14 декември по Netflix)

Лайвекшън адаптация на манга и аниме комиксовата серия за ученик, който непрекъснато се набутва в неприятности, а веднъж умира, попадайки под гумите на автомобил. Скоро след това обаче го връщат - със званието "детектив в свита на мъртвите" и суперспособности за битка с демоните.

"Рийчър" (Reacher, 2-и сезон, от 15 декември по Amazon Prime Video)

Продължение на многосерийната адаптация на романите на Лий Чайлд за майора в оставка от военната полиция Джак Рийчър. Във втория сезон, който се базира на книгата "Само проблеми и неприятности", главният герой се заема с търсене на отговорните за смъртта на бившите му колеги.

"Пърси Джаксън и олимпийците" (Percy Jackson and the Olympians, от 20 декември по Disney+)

Екранизация на фентъзи цикъла на Рик Райърдан за приключенията на младия полубог Пърси - син на бог Посейдон и смъртната жена Сали Джексън, когото гръмовержецът Зевс обвинява, че е откраднал светкавиците и ги е дал на хората.

"Доктор Смърт" (Dr. Death, 2-и сезон, от 21 декември по Peacock)

Втора порция от тру-крайм антологията за доктори престъпници. Новият герой е Паоло Макиарини - хирург, когото наричат "Чернобил на шведската медицина". След като в средата на 10-те години на ХХI век го обвиняват в експериментални операции, които не са обосновани научно и няколко пъти завършват летално, Макиарини е уволнен от Каролинския институт и известно време работи в Русия. В сериала той е пресъздаден от звездата от "Американска история на престъпленията" Едгар Рамирес.

"Нещото от Кьонсон" (Gyeongseong Creature, от 22 декември по Netflix)

1945 г., Кьонсон (сега се казва Сеул) се намира под юрисдикцията на Япония. Настъпва мрачна епоха. Предприемач и детективка се впускат в ожесточена борба с тайнствено чудовище, родено от човешката алчност.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!

Напишете дума/думи за търсене