Шеф Таралежков от "Мастършеф": Не съм вдигал сватба!

Готвачът не смята да се жени

Шефът има цветнокожа приятелка

"Не съм вдигал никаква сватба!" Това сподели през смях мастършефът Александър Таралежков в отговор на слуховете, че се бракувал в Лондон, където живее от години.

Синеокият мастър няма сериозна връзка, която да оповести публично засега.

Таралежков се появява с нова приятелка
Таралежков се появява с нова приятелка

Подробности за живота си Таралежков не публикува в медиите, но близките му твърдят, че често изкарва времето си на Острова с цветнокожо момиче, с което са много близки.

В момента 35-годишният Таралежков е в България, където ще изкара празниците с роднините и двама от колегите си от "Мастършеф". Те вече си спретнаха голям купон и си направиха много селфита заедно.

Още с първите си появи в "Мастършеф" Таралежков направи добро впечатление на зрителите с позитивното си отношение към участниците, както и с чувството си за хумор. Много от представителките на нежния пол се впечатлиха и от сините му очи и интересен стил на обличане.

Александър Таралежков живее в Англия вече повече от 15 години.

"Отидох там като студент, за да уча продуктов дизайн. Бързо се издигнах, но ми бяха интересни различните национални кухни, страст са ми. Постепенно се увлякох по готвенето, а в разгара на пандемията създадох и собствен ресторант", споделя кулинарят. Едновременно с това започнал да се изявява с кулинарна рубрика в популярния вестник "Гардиън".

Таралежков ще прекара празниците в компанията на останалите от журито от "Мастершеф"
Таралежков ще прекара празниците в компанията на останалите от журито от "Мастершеф"

"Мастършеф" го прави известен и у нас. Зрителките най-често се впечатляват от странните му бижута пред камерата и не спират да коментират изявите му.

Обици с висулки, пръстени с огромни цветни камъни, широки и различни цветове екстравагантни дрехи вече са запазената марка на готвача.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене