Изхвърлената от замъка на Ален Делон любовница си отмъсти: Мислехме за брак

Ален Делон с асистентката си Хироми Ролен, срещу която в момента се води разследване

Бяхме нормална двойка, споделяхме едно легло до инсулта му, казва тя, но децата му са категорични, че Хироми се е възползвала от възрастта на баща им и е била жестока с него 

Любовницата на Ален Делон си отмъсти, след като бе изритана от дома му само с дрехите на гърба си и с 60 евро в брой, съобщавайки, че двамата са говорили за брак. 

През юли Хироми Ролен беше изгонена от замъка на юг от Париж, който споделяше с 88-годишния мултимилионер в  продължение на 17 години.

Дъщеря му Анушка и двамата му синове Антъни и Ален-Фабиен, подадоха иск срещу Ролен, като заявиха, че тя се възползва от възрастта и недъга на баща им, че е била жестока към него и домашните му любимци и че е откраднала пари. 

Ален Делон КАДЪР: Туитър/@Smiftie13
Ален Делон КАДЪР: Туитър/@Smiftie13

Но тя реагира с жалба и вероятно спорът ще влезе в съда. 

„Това е уговорка, за да ме измъкнат от живота на баща им - заяви тя пред медии. - Това беше единствената им цел. Тъй като се обичаме, единственото решение за тях беше да измислят различни неща, за да ме обвинят. Това е експлоатация на правосъдието."

Според нея най-много се е ядосала, когато децата му я описаха като болногледачка. 

"Чиста измислица. Държахме се като нормална двойка... целувахме се, децата му знаеха много добре, че до инсулта му ние споделяхме едно легло. Искат да заличат 17 години съвместен живот с баща им. Децата на Делон много добре знаят, че не съм болногледачка и това е обидно."

Според нея двамата се запознали преди 33 години. Тогава тя била втори асистент-режисьор на неговия филм Dancing Machine. Но тя се преместила в замъка му чак през 2006 г., когато той се разделил Розали ван Бремен, която е майка на Анушка и Ален-Фабиен. 

В имението двамата живели с три котки и белгийска овчарка, които трите му деца обвиняват, че ги е малтретирала. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене