Лесна нумерология на името

Словото, намерило израз в думата и звука, носи в себе си мощна сила, която едновременно може да гради, но и да руши. Словесната сила от векове се използва за различни цели - заклинания и молитви, любов и омраза, здраве и болест, добро и зло.

 Думите винаги са играли важна роля, те са божественото оръжие на сътворението, а всяка буква е отговаряла на свое число, наложено от традицията. Ето защо и нашият народ казва: "Казана дума, хвърлен камък", "Голям залък лапни, малка дума кажи", "Девет пъти мери, един път режи", защото една дума е в състояние да направи човека щастлив, да го излекува или да го направи нещастен и дори да го разболее.

Човек държи ключа към всичко, а законите за вибрациите и тяхната енергия ще продължават да завихрят живота в неспирно движение. Всеки човек е част от тези закони и тези вибрации, които заедно със звука и музиката имат своето числово изражение. Името, като съвкупност от определени звуци и вибрации, също е носител на определена енергия и тя намира израз в числата.

Ето защо името със своите вибрации и енергии е ключът, който може да отключи много заключени врати в живота, показва посоката, в която човек да се движи, за да успее да се реализира, както и товара, който е наследил от миналото си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене