След 4 г. пауза Къванч Татлъту пак в сериал като собственик на нощен клуб в “Семейството”

Аслан  (в ролята Къванч  Татлъту)  и Девин  (Серенай  Саръкая) в кадър от турския сериал “Семейството”

Аслан, който е собственик на нощен клуб и глава на влиятелната фамилия Сойкан, поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и изсветли. Но неочакваната поява на Девин преобръща както неговия, така и живота на близките му завинаги.

Това накратко е сюжетът на новия турски сериал “Семейството” с участието на харизматичния актьор Къванч Татлъту. Именно с ролята си на Аслан той се връща на малкия екран след 4-годишна пауза.

В епизодите

красавецът си партнира с една от най-популярните актриси в Турция - Серенай Саръкая,

която влиза в образа на Девин. Тя е позната с участието си в хитови продукции като “Кварталът на богатите” и “Божествено”.

А съвсем наскоро Татлъту и Саръкая бяха отличени за “Екранна двойка на 2023 г.” на престижните телевизионни награди в Турция “Златна пеперуда”.

“Здравейте, аз съм Къванч Татлъту, очаквайте новия сериал “Семейството”. С тези думи един от най-харесваните турски актьори у нас се обърна към българската публика преди премиерата на сериала, която беше на 11 декември.

Модерната продукция разбуни духовете в южната ни съседка с нестандартния си сюжет, основа на който е психоанализата.

Историята започва по време на самолетен полет от Измир до Истанбул, когато Аслан се запознава с младата и амбициозна психоложка Девин, бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка - своята сестра.

Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурната и страстна любов един към друг.

Двамата герои в романтична сцена от филма
Двамата герои в романтична сцена от филма

Но този романс има своите последствия

Аслан отвежда любимата си в семейния дом, който е управляван от властната му и амбициозна майка Хюлия (изиграна от Нур Сюрер). През всички тези години тя е съумяла да сплоти фамилията си в духа на тотален матриархат и за нея семейните ценности са над всичко.

Хюлия настоява Аслан да живее по нейните правила, но сега се сблъсква с най-големия си страх - да не изгуби авторитета си пред сина си в лицето на новодошлата снаха Девин, която обаче е доста находчива.

Психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Но тайните, които разбира с помощта на психоанализата, променят из основи представата ѝ за това семейство. Само че това може да разруши отношенията ѝ с любимия ѝ Аслан.

Една от последните роли на малкия екран на така харесвания Къванч Татлъту е в сериала “Ирония на съдбата”, излъчван през 2020 г. по Би Ти Ви. Там беше в образа на Кадър Адалъ, началник на отдел за борба с организираната престъпност към полицейско управление в Истанбул.

Епизодите на новата турска продукция “Семейството” се излъчват всяка делнична вечер от 19 ч в ефира на “Би Ти Ви Стори”. Те вървят паралелно с премиерното излъчване на поредицата в Турция и в още 80 страни по целия свят.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Карен Хорни - жената, която се изправи срещу Фройд
Как да декорираме правилно дома си с животински принт
Ефектът на Чаровния принц - полезен или пагубен?
7 неща, които трябва да пазим в тайна
Мария Бакалова и още 16 българи са вече част от Европейската филмова академия

Напишете дума/думи за търсене