Рълев от "Игри на волята" с изповед: Изневерих на бившата си, разделих се с Денислава заради мъжете край нея

Големият победител в "Игри на волята" най-сетне изплю камъчето защо е без гадже. Както е известно, преди да влезе във формата, той си има приятелка. Точно преди да започнат снимките, обаче мацката му бие шута. След предаването пък Рълев се залюби със сексбомбата Денислава. Но бързо отношенията им се прекратяват.

"Изневерих на Йоана, точно преди да вляза в предаването.  Тя видя съобщение, което не трябваше, и разбра. А, не е човек, който го заслужава. Не бях вложил чувства. Бяхме заедно почти 4 години. Всеки човек омръзва, но е важното човекът срещу теб да бъде човек", разкри душата си пред Мон Дьо Рълев.

Причината за изневярата по думи на зъботехника била, че Йоана не му обръщала внимание и не усещал подкрепата й.

Победителят в "Игри на волята" каза и защо нещата между него и секси блондинката Денислава не потръгват. 

"Имахме привличане, но за мен връзка е, когато градиш нещо с някого. Не смятам, че връзката ни беше чисто сексуална. Тя срещна в мен човек, който не е срещала до момента. Предишните й връзки стояха доста несериозно, а в мен видя един млад и амбициозен човек, с който може да има бъдеще. Истинската причина за раздялата ни е това, че два остри камъка няма как да мелят заедно. Денислава приема много свойски всички мъже около нея. А аз съм ревнив и знам как реагираме, ние мъжете, когато срещу нас стои готино момиче. В нейните очи всички са приятели, но повечето просто искат да правят секс с нея. Тя демонстрираше твърде голяма близост, което ме дразнеше. Денислава се превърна в моят урок за Йоана. Аз не искам да се връщам към Денислава. Аз искам да съм по-доминантният и жената до мен да е по-женствена. Дени е страхотен човек, но не е за тип мъже като мен. С нея не сме се карали, а просто се отдалечихме. Аз се отдръпнах, страх ме е, защото съм влюбчив. Но не в началото. А като се влюбя, обичам. И не искам тя да ме води за носа", завърши Рълев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене