Михаил Билалов и Боро Първи сe скараха кой е шефът на Threads

Боро Първи и Михаил Билалов

Приложението "Тредс" (Threads), пуснато от "Инстаграм" като конкурент на "Туитър" (Twitter) пристигна и в България и бързо предизвика фурор. Рапърът Боро Първи и актьорът Михаил Билалов влязоха във "война" кой е неговият президент.

След като "Тредс" беше пуснато в магазините за приложения на "Епъл" (Apple) и "Андроид" (Android) в 100 държави още лятото, то най-после стигна и до България. Конкурентът на "Туитър" за дни набра светкавична популярност. Още през първите дни няколко известни личности побързаха да си направят профили там. Най-голямо впечатление направиха именно Боро Първи и Михаил Билалов, които още с първите си "тредове" веднага натрупаха последователи. Много от тях започнаха да правят анкети кой от двамата е истинският шеф на "Тредс".

 "С моя пасивно-агресивен стил съм бил идеален за тази платформа. Агентът ми е разрешил да пиша, докато не се появят журналистите", написа Билалов.

"Попаднаха ми някакви анкети, но реално всички знаят кой е шефът на тая територия", допълни той ден по-късно, на което рапърът Боро веднага отговори "Ако искаш война, кажи си."

Публикация от @borobachkadosta
Вижте в Threads

"В офиса на Threads съм. Следя ви с интерес и много внимателно. Нека да ви кажа, че някои от вас няма да издържат още дълго на този терен. В този свят времето и търпението са лукс, който не всеки може да си позволи", отговори актьорът от "Под прикритие" като качи своя снимка с костюм, седнал на подобен на трон стол.

Публикация от @bilalov.mihail
Вижте в Threads

От своя страна Боро не закъсня с отговор и също каза, че е там, но не вижда Билалов.

"Да, по долните етажи е лабиринт. Донеси ми едно кафе после", пошегува се актьорът.

Публикация от @bilalov.mihail
Вижте в Threads

"Телешкото с Джаро започва да назрява", заяви пък рапърът, като има предвид английската дума beef, която се използва при вражда най-вече между музиканти.

Публикация от @borobachkadosta
Вижте в Threads

"Понеже съм френски възпитаник - телешкото го обичам, когато е приготвено на много бавен огън в червено вино със селекция от гъби, моркови и лук. Зове се beef bourguignon. Ако ме разбираш", заяви от своя страна водещият на "Стани богат".

А малко по-късно качи снимка и с актьора Мариан Вълев, който влиза в ролята на Росен Гацов - Куката в сериала "Под прикритие".

"Тази вечер обсъждахме следващите действия. Може да малко да ескалират нещата. Ще видим", написа той към поста си.

Публикация от @bilalov.mihail
Вижте в Threads

"Телешкото нараства, до седмица две ще почнат гражданска война с тва темпо", коментират потребители на социалната мрежа.

Към момента войната между двамата изглежда се е успокоила, но всички тръпнат в очакване да разберат какви ще бъдат следващите им действия в борбата за шеф на "Тредс". 

В това време и други известни личности се включиха в приложението, което в момента е може би най-популярното сред младите. Политически фигури като Мая Манолова също не пропуснаха да влязат в тренд-а. Предстои да се разбере дали ще отшуми за дни, или ще се превърне в следващия "Туитър". 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене