Нарязаната Дебора призова: Нито една повече!

Нито една повече!

С този призив излезе Дебора от Стара Загора, която бе зверски нарязана с макетно ножче и обедини цяла България. Апелът младото момиче направи със снимка с тениска в социалните мрежи, върху която е изписан надписът.

След пет месеца разследване случаят, известен като "Дебора" или като "400 шева", влиза в съда. Сочения за касапин на момичето Георги Георгиев го грозят 10 години решетки. Това става ясно, след като вчера му бяха повдигнати три изключително тежки обвинения.

Прокуратурата окончателно приключи разследването за обезобразяването на 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора. Обвиняем по делото е 26-годишният Георги Георгиев, който и в момента продължава да е в ареста.

Държавното обвинение погна Георгиев за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора с макетно ножче. Според доказателства, с които разполага прокуратурата става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни.

Това довежда до разстройство на здравето на красивата Дебора. Самите прорезни рани са били временно опасни за живота й, смятат разследващите (виж карето). Това деяние на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна средна телесна повреда, извършена по изключително мъчителен за жертвата начин. Именно по него го грозят 10 години решетки.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене