Най-надарената ергенка Милица се дипломира

Щерката на доскорошната зам.-кметица на Бобов дол с тапия от Международното висше бизнес училище 

Култова ергенка се дипломира и вече е горда висшистка! Секретарката Милица, която е дъщеря на доскорошната заместник-кметица на Бобов дол Йорданка Гацева, вече е с тапия от Международното висше бизнес училище.

Милица с диплома в ръце / Снимки: Личен архив
Милица с диплома в ръце / Снимки: Личен архив

Цялото семейство много разчита на Милица. Едва на 14 години ергенката заминава за Благоевград, където учи икономика в професионална гимназия. След това се мести в София, където следва бизнес администрация. През цялото време е до близките си и им помага, най-вече за брат си, който страда от лека форма на аутизъм.

Изкусителката подари на Евгени отливка на големите си естествени гърди. Ергенът беше силно изненадан от нестандартния дар, но прие копието на бомбите. Милица му изчете и написано стихотворение, което допълнително накара очите на Ергена да изскочат още в първия епизод на риалити шоуто.

Ергенката е секси
Ергенката е секси

Милица, която не можа да стане булка на Евгени Генчев, но бе изпратена с рози от всички кандидатки за сърцето му в сватбеното риалити, сподели, че имаме право да съдим другите.

След шоуто красавицата разкри, че в момента сърцето й е свободно, и даде заявка какъв мъж може да го спечели.

"В един мъж търся сигурност, спокойствие и уважение", изреди изискванията си Милица. "Моят мъж мечта като образ е Дуейн Джонсън-Скалата. Но за мен отношението е на първо място. Ако ще този мъж да е 120 килограма. Ако ще, 40 килограма да е. Ако той не ме третира с уважение, ако не усещам най-вече подкрепа, ако ще да е и най-красивият мъж на земята, аз няма да съм с него", убедена е Милица. "Досега съм срещала предимно мъже, които се комплексират от това, че бачкам яко. Притесняват се от това, че супер много се развивам и съм супер амбициозна, вместо да се радват", оплака се хубавицата.

"Ако не срещна мъжа на живота си, ще стана скучаеща милионерка с един милион котки вкъщи", закани се Милица.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене