Цвети от "Хелс китчън" без гадже за Коледа

Любимката на шеф Ангелов готви в италиански ресторант и няма време за мъже 

Без гадже ще посрещне Коледа врачанката Цвети Миленова!

Една от най-колоритните и харесвани участнички в последния сезон на "Хелс китчън" си няма приятел и ще бъде без половинка на предстоящите коледни и новогодишни празници. Брюнетката с екзотичен диалект признава, че няма свободно време, тъй като е сериозно ангажирана с новото си работно място. Цвети е готвачка в италиански ресторант и в момента е концентрирана върху кариерата си, а любовта е оставила на заден план.

Младата готвачка се е отдала на кулинарна кариера / Снимки: Инстаграм
Младата готвачка се е отдала на кулинарна кариера / Снимки: Инстаграм

В "Хелс китчън" врачанката призна, че има приятел, но не конкретизира колко са сериозни отношенията им. След като стана популярна и напусна кулинарното шоу малко преди финала, Цвети се е разделила с момчето и в момента се наслаждава единствено на компанията на кучето си.

Освен в любовен план младата кулинарка преживя трансформация и визуално. Врачанката буквално се е стопила и в момента тежи под 50 килограма. Това призна самата тя чрез отговори на въпроси, които нейни фенове й задаваха в социалните мрежи. В "Хелс китчън", макар и нисичка, Цвети беше доста закръглена, като изпъкваха едричките й задни части. Не стана ясно как врачанката е свалила килограмите, но феновете й отчитат, че изглежда наистина зашеметяващо и с тази визия няма дълго време да остане без гадже.

Врачанката привлича погледите с визия
Врачанката привлича погледите с визия

"Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка! Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам дори и с моите приятели", изчурулика преди време Цвети, която спечели симпатиите на зрителите с непринуденото си поведение. С лафове и държане девойката на няколко пъти разсмиваше строгия шеф Ангелов, който накрая призна, че врачанката е станала негова любимка в предаването.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене