Вдовицата на Шарлопов разкри в "Черешката на тортата": Стефан поиска 3 деца от мен на първата ни среща

„Започнах работа във фабриката на Шарлопов на 22 години. Беше октомври, а на 23 декември предстоеше коледно тържество в зала 3 на НДК с над 1500 души. Решиха да правят конкурс за красота и аз се явих на сцената. Спечелих титлата и кой ми дава наградата - Шарлопов. После ме покани на танц и докато танцувахме ми каза, че ме харесва и иска да има три деца от мен. Отвърнах му – ама какви деца, за първи път се виждаме".

Това сподели в „Черешката на тортата" вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов Бояна. Богатата трапеза на бизнесдамата включи салата от кореноплодни, циганска баница с поширано яйце, сарми с кълцано месо, но преди всичко любопитни истории и много смях. Майка на четири деца и психотерапевт, Бояна Шарлопова се постара да пренесе семейния уют сред звездната компания. Концепцията й беше „Коледа по български".

Вдовицата на Стефан Шарлопов почерпи гостите си със специалната „мъжка" ракия по рецепта на нейния мъж.

„Година и половина след първата ни среща започва постепенно да се случва нещо между нас. Много го обичах и реших наистина да родя три деца от него. Те станаха 4, защото имаме и близнаци. Винаги съм си мислела, че и това беше урок от него да си тръгне по този начин от мен", каза още Бояна.

Тя разкри, че преди две години се наложило да продаде семейния хотел в Германия, А със Стефан два пъти Два пъти сме се женили със Стефан в хотела им в Пампорово.

На финала Бояна получи пълен актив от 40 точки и преди петъчната решаваща вечер в кулинарното риалити е основен претендент за победата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене