Дони и Нети пеят на новогодишния концерт в София на площад “Княз Александър I”

Дони и Нети

Споделете в снимка вашите емоции в последната нощ на 2023 г., а ние ще ги покажем във вестника и сайта

Софиянци и гостите на столицата, които не са избрали къде да празнуват, могат да посрещнат Нова година отново на площад “Княз Александър Първи”. За много хора това е традиция - да изпратят старата година и да посрещнат новата с топла напитка в ръка под зарята.

Много музиканти и певци ще се качат на голямата сцена в последната нощ на 2023 г. - Brazz ViliDj, Брас бенд на Националното музикално училище “Любомир Пипков”, Криста, Дони и Нети, Иво Папазов, оркестър “Тракия”, групите “Остава” и “Тангра”. Програмата ще започне в 21,30 часа, а водещ на концерта ще бъде Мартен Роберто.

За да бъдат споделени и да имат по-дълъг живот вашите щастливи моменти, “24 часа” ви приканва да снимате как посрещате Нова година. Запечатайте кадри на цялата компания или селфи, без значение къде се намирате по света - на топло или в снежните преспи, в кръчма, на домашен купон, на площада или в дискотека. Изпратете ни снимки и разкажете с няколко думи за вашия празник на имейл [email protected]. Ние ще ги покажем на страниците на вестника и в сайта 24chasa.bg.

И тази година софиянци ще могат да посрещнат празника на площада.
И тази година софиянци ще могат да посрещнат празника на площада.
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене