Оздравяващата Сашка Васева празнува ЧНГ в България

С баница ще посреща гостите си Сашка

  • Подариха си дрехи и шапки за Коледа 
  • Съпругът й Христо иска през 2024 г. Русия и Украйна да се помирят 

"Ще празнувам Новата 2024 година в България, защото обичам родината си! Слава богу, след последните прегледи докторите установиха, че съм в добро здравословно състояние и ми позволиха да посрещна празника на родна земя. Все още виждам само силуети, но се надявам новата 2024-та да ми помогне да прогледна".

Това заяви пред "България Днес" легендарната изпълнителка Сашка Васева.

Преди година певицата преживя тежка интервенция заради тумор в мозъка. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно. Грижовен и всеотдаен, нейният съпруг Христо Бакърджиев разказа, че е влагал и продължава да влага всичките си сили, за да помогне на жена си да се чувства възможно най-добре и да се излекува по-бързо.

Семейството заедно ще посрещне 2024 г.
Семейството заедно ще посрещне 2024 г.

"Последните прегледи на Сашка бяха на 18 декември. Слава богу, здравето й е стабилно и успяхме да отбележим Бъдни вечер и Коледа на родна земя с цялото семейство. За Коледа си подарихме символични подаръци като дрехи, шапки и ръкавички, защото за нас най-големият подарък е това, че сме заедно, че се обичаме и подкрепяме. Благодарни сме, че имаме възможност един до друг да се борим с трудностите и да се радваме на победите, сподели пред вестника Бакърджиев.

Ще празнуват в България в домашна атмосфера
Ще празнуват в България в домашна атмосфера

Мъжът на Дупнишката Мадона разкри, че и Нова година ще посрещнат в България в тесен кръг и домашна обстановка, със семейството и най-близките приятели.

"Божествено е близките да са заедно за Нова година и да прекарат първи януари съвместно. Нямам търпение Сашка да подготви трапезата. Жена ми прави най-вкусната баница на планетата. Много е добра в готвенето и масата ще е пълна с най-различни емблематични специалитети", каза Христо.

За новата година Васева и Бакърджиев пожелаха на себе си и света здраве и мир.

"За новата година си пожелаваме здраве любов и разбирателство. Мир да има на света, да се сдобрят Украйна и Русия и в Израел и Палестина да няма проблеми. Пожелаваме си всичко да е свято и тихо. Така както Сашка много обича да пее оригиналната немска версия на песента "Тиха нощ, свята нощ", разказа мъжът на фолкпевицата.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене