Работилничка „Сръчковци“ за малчуганите

Тази събота (15 декември 2012 г.) в Сити Център София работилничката за сръчни малчугани ще се превърне в сладкарница.

Ще има купища захарни украси - пайети, перли, разноцветни пръчици. Тубички с глазури, всякакви шприцове, готварски бои и какво ли още не!

Там децата ще могат да си изберат една от предварително приготвените вкусни курабии, които са доставени специално за работилничката „Сръчковци". После идва време малките, а защо не и техните родители да развихрят въображението си и да украсят сладките, както пожелаят. Наградата е тяхната саморъчно направена коледна вкусотия.

„Приготвили сме специални захарни украси и глазури. Ще оцветим някои от тях на място, защото това ще допадне много на децата. Те са любопитни и с широко отворени очи поемат всяка нова информация, стига тя да е поднесена атрактивно. Те се нанасят лесно и са абсолютно безвредни за здравето," коментират приложниците.

И този път „Сръчковци" започват в 10:30 часа и входът е свободен за всички. Веднага след края на занятията ще започнат „Коледни щуртоийки в мола" - това са детски празненства. Забавлeнията за малчуганите ще продължават от 15 до 21 дeкeмври, всеки ден в часовете между 9 и 17:00.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене