Актьорът Дани Мастерсън вече излежава присъда от 30 г. за две изнасилвания в затвор в Калифорния

Актьорът Дани Мастерсън
СНИМКА: Личен инстаграм профил

Американският актьор Дани Мастерсън е изпратен в затвор в щата Калифорния, за да изтърпи присъдата си за две изнасилвания, предаде Асошиейтед прес.

Властите съобщиха, че 47-годишният Мастерсън е в щатския затвор "Норт кърн" край Делано и публикуваха първата му снимка от мястото за лишаване от свобода. На фотографията той е облечен в оранжево затворническо облекло, с дълга коса и брада.

През месец юни актьорът, известен с участието си в сериала "Шеметни години", беше осъден по обвинения за изнасилване на две жени в своя дом в Лос Анджелис през 2003 г. През септември беше произнесено и наказанието му - 30 години лишаване от свобода.

Съпругата му - актрисата Бижу Филипс, подаде документи за развод няколко седмици по-късно, след като бракът им продължи 12 години.

В продължение на месеци Мастерсън беше в затвора на окръг Лос Анджелис, докато се провеждаха изслушвания след произнасянето на присъдата и са се решавали въпроси, включително предаването на всички притежавани от актьора оръжия, някои от които е трябвало да бъдат намерени, предаде БТА.

Той може да получи право на предсрочно освобождаване, след като излежи 25 години от присъдата си, отбелязва Асошиейтед прес.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене