Звездата на купона

Снимки: Интернет

Наближават празниците, коледните партита, новогодишната нощ... все събития, които изискват да бъдеш перфектна и защо не... звездата на купона. За да събереш всички погледи, не е нужно само да си с перфектно тяло, скъп тоалет или фрапираща прическа. Не! Давам няколко практични и ефектни трикчета.

Облечи нещо в искрящ цвят, по възможност червено. Нямам предвид да се правиш на клоун. Но рокличка в червено или красива риза в този цвят /или друг топъл такъв/, ще ти дойдат супер. Направило ли ти е впечатление, че на снимки първо ти прави впечатление човек, облечен в червено, оранжево, жълто или искрящо розово? Доказано е, че сред тълпа от хора, най-много се набиват на очи хората, облечени в искрящи цветове. Само обърни внимание на това с какво ще ги комбинираш. Защото може да събереш погледите, но в отрицателен аспект.

Подчертай предимствата на тялото и лицето си. Ако имаш голям бюст, сложи си блузка или рокля с по-отворено деколте, ако имаш дълги и прави и крака, покажи ги, като облечеш къса рокля или пола, ако имаш хубави очи, подчертай ги с подходящ грим, чувствени устни подчертай с гланц за устни в червено.

Скрий недостатъците си. Тук важат противоположните на горепосочените правила. Ако имаш малък бюст, сложи затворена блуза, на криви крака, сложи панталон-тип чарлстон, на малки устни- по-светло червило.

Наблегни на едно нещо. Много момичета се опитват да подражават на някой или да създават свой собсвен стил, в резултат на което, стават смешни. Разковничето на добрия външен вид е в дозата и комбинацията. Ако наблегнеш на силния грим на очите, задължително сложи много лек и загадъчен на устните. Ако решиш да сложиш дреха с изрязано деколте, постарай се да не е с цепка до таза или дължина 2 педи. Нищо прекалено не е красиво.

Бъди естествена. Не демонстрирай високо самочувствие и се дръж дружелюбно. Никой не обича „сухари" и „нарциси". Бъди такава, каквато си и ще спечелиш моного.
Танцувай на воля. Не е задължително да си кой знае колко добра в танците. Важното е да се наслаждаваш на партито и да дадеш воля на емоциите си. Купонът ти е гарантиран. Съблазнителните погледи-също!

Ваня Сухарова

А защо пък да не сте и една прекрасна Снежанка на коледното парти?
Снимка: Интернет
А защо пък да не сте и една прекрасна Снежанка на коледното парти? Снимка: Интернет
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене