"Кое от двете": Въпросите, които всяка зодия трябва да си зададе през новата година

Астрологът Александра Иванчева (вдясно) в студиото на новото предаване “Кое от двете”  с водещи Виктория (в червено) и Константина Костови

Настъпването на Нова година съвпада с ретроградния Меркурий. Но това не бива да ни плаши. Най-важното е да се обърнем към себе си. Това съветва астрологът Александра Иванчева в празничното издание на "Кое от двете" пред Виктория и Константина Костови. "По време на празниците да съумеем да изговорим всичко със себе си, да поставим нови цели, намерения, които да активизираме, когато Меркурий се обърне в директна позиция. Това ще стане на 1 януари", казва Иванчева. Винаги, когато става дума за ретроградни планети, нека да поработим върху себе си, да споделим ценното с хората около нас, за което никога не ни е оставало време, и да кажем: извинявай, обичам те, ще бъда по-добър догодина.

Александра Иванчева е подготвила по един ключов въпрос за всяка зодия, който е хубаво да си зададете в началото на годината. Много е важно да стои във вашите приоритети през цялата година.

Гледайте във видеото:  

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене