Ясновидката Соня Заварчик: Политици ще влязат в затвора!

*Догодина ще има нови избори за парламент

*Боби М. си отива, но не Бербатов ще го смени

*Гришо ще се ожени за българка

2024 година ще бъде хубава за българския народ. Това пророчество направи обичаната и уважавана ясновидка Соня Заварчик. По традиция в края на всяка година тя споделя своите виждания специално за читателите на вестник "България Днес". Тя е категорична, че догодина отново ще ходим до урните за предсрочни парламентарни избори.

"Ще има едно доста голямо пресяване и много подмени. Но ще бъде една от хубавите години за българите. Някои няма да ги огрее с тези фалшиви новини, с които създават страхове на хората. До 2025-а трябва да приключат нещата на промените. Отиваме към по-добро, така го виждам", започна с предсказанията си леля Соня.

Соня Заварчик направи своите предсказания за 2024 година
Соня Заварчик направи своите предсказания за 2024 година

"Нови парламентарни избори ще има догодина. Нови хора ще дойдат. Никаква сглобка няма да има, това сега са само приказки от 1001 нощ. Нови хора ще я правят сглобката. Можещи и знаещи, а не старите. Ще дойде време да възстановят кражбите и изнесеното навън. Тези, които са сгафили, ще влязат в затвора. Военните ще ги вкарат, взели са се вече в ръце да настъпят и те. То бива, бива, но сме като разграден двор. Ще се затвори вече този двор. Някои си мислят, че ще деребействат безнаказано, но няма да се получи. Ще има пак действия по улиците от страна на народа, но всичко ще мине бързо", категорична е пророчицата.

"България трябва да си бъдем самостоятелна страна, а не да се самоунищожаваме със зависимости. Вътрешните предатели са много, не искам да цитирам цветове, за да не се обидят, те и без това се ядат като вълци вътре в парламента. Не трябва да ни завладяват отвън, Турция няма да ни завладее, тя може да ни бъде само в помощ. Не го виждам сега да ни приемат в Шенген. Много по-късно ще се случи това", убедена е леля Соня Заварчик. Тя коментира и демонтирания паметник на съветската армия в центъра на София.

"Станалото - станало. Ще ги сглобят отново елементите от паметника, но мястото ще го преместят. Те са ни освободили тея хора и пак ще ни освободят. Силата между две държави не могат да я сломят. Украинците могат да бъдат пак територия към Русия. Нека си поиграят някои да изнасят оръжия, лошото е, че и ние платихме там. Русия ще си отцепи от Украйна това, което си е нейно", смята пророчицата.

Паметникът МОЧА ще бъде изграден на друго място
Паметникът МОЧА ще бъде изграден на друго място

"Народът ни да не се страхува от нищо, да бъде спокоен. Най-страшното с ковида вече отмина. Няма от какво да се плашим, болестта мина през важните органи. Контролът ще се засили повече. Що се касае до времето, то ще се задържи основно хубаво, слънчево. През пролетта може да има малко повече дъждове, но не очаквам природни бедствия и катаклизми през 2024 година", успокоява Заварчик. Тя взе отношение и по темата с управлението на футбола, след като Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС, а през март е насрочен нов изборен конгрес.

"Ще си тръгне най-накрая Боби Михайлов от футбола. Ще им сложат веригите на всичките, запомнете го това. Проверки най-щателни ще се направят. Нови хора ще дойдат и ще поемат управлението, няма да е Бербатов обаче", споделя своите видения уважаваната гадателка.

Димитър Бербатов няма да поеме БФС
Димитър Бербатов няма да поеме БФС

"Тенисистът Григор Димитров нека си поживее, докато е млад. Следващата година отново ще спечели много мачове. Той играе по-добре, когато е сам. Има ли жени до него, отиват му енергията и хормоните.

Григор Димитров ще се ожени за българка, но не догодина
Григор Димитров ще се ожени за българка, но не догодина

Сега се е стабилизирал. Накрая ще си вземе българка, но няма да се ожени през 2024-та. На летните олимпийски игри в Париж българските спортисти ще се върнат с медали, добре ще се представим", завършва оптимистично Соня Заварчик.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене