Никол Станкулова: Огромни успехи ме чакат в Годината на Дракона

Никол Станкулова ще заложи на професионални успехи

2024-та ще постави на кръстопът фолкпевицата Джина Стоева 

"Очаквам Годината на Дракона да ми донесе огромни успехи, свързани с работни проекти. Ще концентрирам усилията си в професионално развитие, но ще прекарам и време със семейството си." Това заяви пред "България Днес" родената през 1988 година на Дракона Никол Станкулова.

Коментарът й бе по повод настъпването на новата 2024 година, която според китайската традиция ще протече под знака на Зеления дървен дракон и ще настъпи на 10 февруари 2024 г., събота. Годината на Дракона ще завърши на 28 януари 2025, вторник, когато ще преминем в Годината на Зелената дървесна змия. За Китай това е най-големият празник, с който се отбелязва настъпването на Новата година по традиционния лунно-слънчев китайски календар. Тържествата обичайно продължават 15 дни, като на всеки от дните се спазват различни традиции.

Зеленият дървен дракон вещае много вълнуваща година. 12-месечие под опеката на това митично същество ще ни донесе много повече растеж, устойчивост и развитие. Китайският зодиак, подобно на западния, се състои от дванадесет знака, всеки представен от животно или магическо създание. В западната астрология знаците преминават през дванадесетте месеца всяка година, а в китайската астрология всеки знак получава цяла година за себе си и един цикъл продължава дванадесет години.

Източните вярвания смятат, че най-неподходящи партньори за Дракона са Тигърът и Кучето. Той може да се разбира добре и с Плъх и Змия, а също така и с Петел, както и с Маймуна.

"2023 година беше много успешна за мен. Вярвам, че като представител на драконите 2024-та ще още по-хубава от предходната. Заела съм се с много нови неща, не само телевизионни, и заради това очакванията ми са позитивни за всякакви начинания. Надявам се Годината на Дракона да ми донесе спокойствие, здраве и много хубави емоции за мен и за семейството ми", споделя още "драконката" Станкулова.

Подобно на красивата синоптичка по природата си Драконът е напорист, гори във всяко нещо, с което се заеме, и е трудолюбив. Той е роден борец и победител. Много му е дадено още по рождение, но и много се изисква от него.

Големият му интелект и природните му дарби лесно му проправят пътека към успехи в кариерата и в творческата сфера. Това е един от най-победоносните знаци на китайския хороскоп. Хората, които са родени в Година на Дракона, са с късмет. Той ги следва навсякъде.

"Вярвам, че 2024-та ще е хубава, но се надявам да е по-мирна. Най-много искам със семейството и близките ми да сме здрави. Пожелавам си финансовата криза и икономическото състояние на България да се подобри", сподели пред "България Днес" Джина Стоева.

Джина Стоева се надява да вземе правилни решения
Джина Стоева се надява да вземе правилни решения

Изпълнителката изрази впечатленията си, че за първи път нейни познати се страхуват да посрещнат Нова година.

"Предполагам, че когато минат празниците, хората ще се кротнат. За първи път толкова голяма част от моето близко обкръжение няма да празнуват в заведения или курортните градове поради високите цени. Това е показателен факт, че се страхуват от задълбочаването на икономическата криза", заяви Стоева.

Васил Петров е типичен представител на зодията си
Васил Петров е типичен представител на зодията си

Джина, която е родена в на 6 септември 1976 година и също е Дракон по китайския хороскоп, сподели, че много се интересува от астрология и нумерология. След проучване певицата разказа за притесненията си по повод новата година.

Починалият Денис Теофиков също бе Дракон
Починалият Денис Теофиков също бе Дракон

"2024-та ще ме поставя често на кръстопът. Влизам в четворка, която ще ми донесе дилеми кое решение да взема в личен и професионален план. Склонна съм да вярвам в нумерологията, защото миналата година бях в тройка, а това означава пари. През цялата година имах много работа и спечелих много пари. Дано да взема правилните решения и да имам здраве, любов и лекота да ми се получават нещата, заяви Стоева.

Досущ като митичното животно Криско винаги е откровен
Досущ като митичното животно Криско винаги е откровен

Родените под знака на Дракона са се появили на бял свят през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988 и 2000 година.

По природата си Драконът е активен, умен, самоуверен, предпазлив и предприемчив. Типични представители на китайската зодия, родени през 1964 година у нас, са естрадният изпълнител Васил Петров, който се е появил на бял свят на 30 април, и Кондьо, поел първата си глътка въздух на 24 август.

Досущ като родните знаменитости Драконът винаги е център на вниманието и обичан от много хора, той предизвиква възхищение и уважение, неговото мнение винаги се търси и се изслушва.

Дракони от 1976 година са поп певецът Миро, Люси Дяковска, фолкпевците Константин и Тони Стораро. Това е неоспоримо доказателство за огромните успехи на представителите на тази зодия.

Освен в певческата си кариера Драконите са добри във всичко, с което се захванат. Каквато и професия да избере, огнедишащото животно ще пожъне огромни успехи във всяко поприще.

През 1988-а са родени Драконите Весела Бонева и рапърът Криско. Подобно на митичното същество и те са широко скроени, с добро сърце и великодушни. Досущ като Дракона Криско е понякога е груб и не може да сдържа емоциите си, но лесно му минава лошото настроение.

Константин винаги се стреми да бъде лидер
Константин винаги се стреми да бъде лидер

Най-младите дракони са родени през 2000 година, като основно внимание трябва да се обърне на Кристиян Костов. Певецът с руски корени участва в първия сезон на руското издание на шоуто за таланти и стига до финал, а през сезон 2015/2016 г. завършва на второ място в българското издание на X Factor. През 2000 г. на 20 юли бил роден и фолкпевецът Денис Теофиков. Въпреки грандиозните му успехи на родната сцена младият изпълнител умира на 21 години на 24 октомври 2021 г. след падане от седмия етаж на сграда.

Според китайския хороскоп Драконът се стреми да бъде лидер навсякъде и във всичко. В любовта е романтичен, влюбчив до безразсъдство, трудно прощава изневярата, но прости ли, значи това е голямата му любов.

Той може да прости шега, която е за негова сметка, но само на един представител на зодиакалния кръг - това е Маймуната. Бракът на Дракон и Маймуна е обречен само на щастие.

Драконът не е способен на лицемерие. Той е доверчив и лесно може да бъде излъган. Драконът е най-добрият съветник. Една от лошите му черти е неговата горделивост.

Роналдо и Моника Белучи също са под китайския знак

Сред най-известните представители на китайската зодия са футболистът Кристиано Роналдо и италианската актриса Моника Белучи.

Роналдо е успешен като Дракон
Роналдо е успешен като Дракон

Роден на 22 септември 1985 г., Роналдо, като типичен Дракон безспорно е сред най-популярните и успешни личности в света. Той е играчът с най-много официални голове в историята на футбола, също така е и рекордьор по отбелязани голове в Шампионската лига.

Моника Белучи жъне успехи, присъщи за огнедишащия звяр
Моника Белучи жъне успехи, присъщи за огнедишащия звяр

През същия месец на 30 септември 1964 г. е родена и Моника Белучи. Безспорният секссимвол има в кариерата над 30 филма, между които "Малена", "Дракула", "Братя Грим", "Тайни агенти" и други.

Други известни представители на китайската зодия са актьорът Никълъс Кейдж, певиците Риана и Адел, а най-млада е 23-годишната американска актриса и певица Уилоу Смит.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене